Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Real Madrid m-a învăţat să lupt până la final, dar şi că finalele se câştigă!” Marcelo, declaraţii de dragoste la adresa echipei sale de suflet

 ”Real Madrid m-a învăţat să lupt până la final, dar şi că finalele se câştigă!” Marcelo, declaraţii de dragoste la adresa echipei sale de suflet

Real Madrid

Comentarii

Brazilianul Marcelo a acordat un interviu pentru Real Madrid TV în care a atins mai multe subiecte extrem de interesante.

Marcelo despre Ligile Campionilor câştigate la rând de Real Madrid: ”Important este că atunci când am câştigat un trofeu, nu ne-am gândit nicio secundă la a ne opri. Real Madrid m-a învăţat să lupt mereu până la capăt, dar şi că finalele se câştigă, nu se joacă”

Marcelo despre La Duodecima: ”Am multe amintiri extroardinare din acea finală. Ne era teamă, pentru că trebuia să ne apărăm trofeul. Ştiam că putem câştiga şi scrie istorie, iar asta era o presiune în plus. Dar, la final, am fost fericiţi. Cei mai fericiţi!”

Marcelo despre finala cu Juventus: ”Ştiam că jucăm împotriva unui adversar care se apără extraordinar. Am ştiut mereu însă ce trebuie să facem şi am ştiut că trebuie să fim uniţi. Trebuia să fim mai puternici ca ei, atât în teren, cât şi din punct de vedere psihic. O astfel de finală nu este una uşoară, dar aveam foame şi ne-am păstrat-o!”

Marcelo Viera da Silva Junior are 32 de ani şi joacă din 2007 la Real Madrid. Considerat de multă lume, cel mai bun fundaş lateral stânga din istoria Realului, Marcelo are 58 de meciuri pentru naţionala ţării sale şi 6 goluri. La Real Madrid, Marcelo are 505 meciuri şi 21 de trofee câştigate în cariera sa.

Afla mai multe despre: marcelo viera 

viewscnt
Articole similare