Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid nu se poate baza pe una dintre vedetele sale pentru duelul cu Liverpool. Zidane: ”Nu îmi convine”

Real Madrid nu se poate baza pe una dintre vedetele sale pentru duelul cu Liverpool. Zidane: ”Nu îmi convine”
Comentarii

De când a venit la Real Madrid, Eden Hazard a petrecut mai mult timp pe masa de tratament decât în teren. Din păcate pentru ”los blancos”, starul belgian este în continuare indisponibil şi nu va juca împotriva lui Liverpool.

Liverpool şi Real Madrid vor disputa marţi primul tur al sferturilor Champions League. Zinedine Zidane avea deja dureri de cap în privinţa selecţiei echipei, după accidentările lui Carvajal şi Ramos, iar acum a fost anunţat că nici Hazard nu va fi disponibil pentru partida de pe Stadionul Alfredo di Stefano.

Starul belgian a dezamăgit major de la venirea la Madrid, după ce acesta a fost mai mult accidentat decât prezent în teren. Zidane a recunoscut că absenţa fostului jucător al lui Chelsea este importantă şi că speră că acesta va reveni cât mai repede în teren.

Real Madrid nu se poate baza pe Eden Hazard pentru duelul cu Liverpool

"Am nevoie de toţi jucătorii să fie pregătiţi. Nu îmi convine când sunt accidentaţi şi vrem mai mult ca orice să îl avem pe Hazard înapoi pe teren. El trebuie să rămână calm şi să aibă răbdare. Cel mai important lucru este faptul că este recuperat, însă nu vom grăbi revenirea lui. Dacă un jucător e în formă bună o să joace, dar acum luăm lucrurile pas cu pas", a declarat Zidane, conform Reuters.

 

Afla mai multe despre: liga campionilorreal madrid liverpoolreal madridliverpoolsferturi champions leaguezinedine zidaneeden hazard 

viewscnt
Articole similare