Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, ofertă NEBUNĂ pentru Dybala! "Albii" sunt gata să dea 100 de milioane de euro şi un star pe de Bernabeu pentru a-l lua de la Juventus

Real Madrid, ofertă NEBUNĂ pentru Dybala! "Albii" sunt gata să dea 100 de milioane de euro şi un star pe de Bernabeu pentru a-l lua de la Juventus

Real Madrid

Comentarii

Paulo Dybala (26 de ani) ar putea fi subiectul unui transfer de senzaţie în această vară. Argentinianul e dorit de Real Madrid, club care a făcut deja o ofertă pentru transferul său!

Juventus şi Real Madrid au fost eliminate devreme din Liga Campionilor şi au timp să-şi reorganizeze strategia pentru sezonul viitor. Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai "Bătrânei Doamne" în sezonul care tocmai s-a încheiat pentru italieni, Dybala ar putea pleca la Real Madrid. Conform Sport Mediaset, Real Madrid a făcut o ofertă de 100 de milioane de euro pentru a-l transfera pe argentinianul comparat cu Leo Messi.

Sursa citată scrie că Realul vede în Dybala omul care să întărească linia de atac de pe Santiago Bernabeu. Fotbalistul lui Juventus ar fi un partener perfect pentru Karim Benzema, singurul fotbalist blanco care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor în ultimele două sezoane în care Real Madrid a fost eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Sport Mediaset mai scrie că Real Madrid ar fi gata să îi includă pe Isco sau Toni Kroos în tranzacţie pentru a facilita trecerea lui Paulo Dybala pe Santiago Bernabeu.



Paulo Dybala a marcat 17 goluri şi a livrat 14 pase de gol în 46 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut la Juventus, fiind declarat MVP-ul stagiunii în Serie A. Argentinianul e cotat, în acest moment, la 72 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: paulo dybalatransferreal madridofertajuventus 

viewscnt
Articole similare