Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, ofertă NEBUNĂ pentru un atacant de TOP. Zinedine Zidane îl cere din sezonul viitor pe Santiago Bernabeu

Real Madrid, ofertă NEBUNĂ pentru un atacant de TOP. Zinedine Zidane îl cere din sezonul viitor pe Santiago Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Real Madrid este gata să ofere bani şi un jucător la schimb pentru Jadon Sancho, de la Borussia Dortmund.

Englezul Jadon Sancho este un fotbalist la mare căutare în fotbalul mare. Cluburi importante din Europa se bat pentru a-l avea în lot din sezonul viitor, dar Borussia Dortmund nu se mulţumeşte cu puţini bani.

Interesul unor cluburi ca PSG, Liverpool, Manchester United sau Barcelona pentru Jadon Sancho este deja cunoscut. În schimb, cei de la Don Balon scriu că Real Madrid a intrat mai nou pe fir, la dorinţa expresă a antrenorului Zinedine Zidane.

Real Madrid, ofertă pentru Jadon Sancho: 120 de milioane de euro şi un jucător la schimb

Considerat pe Santiago Bernabeu un potenţial Balon de Aur, Jadon Sancho ar putea ajunge la formaţia antrenată de Zinedine Zidane pe bani foarte mulţi. Borussia nu acceptă nicio discuţie sub 100 de milioane de euro, iar cei de la Real Madrid ştiu asta.

Conform Don Balon, gruparea blanco este dispusă să ofere 120 de milioane de euro pentru fotbalistul englez, ba chiar să-l introducă în tranzacţie şi pe Mariano Diaz, atacantul trecut pe linie moartă de Zidane. În total, oferta madrilenilor ar fi de 150 de milioane de euro!

Borussia i-a găsit deja înlocuitor: un fotbalist cu mamă româncă

Germanii sunt cumva împăcaţi cu gândul că îl vor pierde pe Sancho în vara viitoare. Borussia Dortmund a anunţat că va deschide tratativele cu Red Bull Salzburg pentru Karim Adeyemi (17 ani), jucător cu mamă româncă, cel care ar urma să-l înlocuiască pe Jadon Sancho, curtat intens de formaţiile din Premier League.

Talentatul jucător al celor de la Red Bull Salzburg s-a născut Munchen, din tată nigerian şi mamă româncă, şi a ales să reprezinte naţionala "panzerelor", cu prezenţe la reprezentativele de tineret U16 şi U17. Şansele ca Adeyemi să reprezinte România pe viitor sunt minime, în condiţiile în care se anunţă a fi unul dintre cei mai mari atacanţi ai viitoarei generaţii de jucători.

La doar 17 ani, Karim Adeyemi a jucat pentru echipa secundă a celor de la Salzburg, în liga secundă din Austria, iar în 11 meciuri a marcat de 3 ori. Salzburg l-a cumpărat pe Adeyemi cu 3 milioane de euro de la Unteraching, din liga a treia germană, iar acum cota sa de piaţă s-a triplat.

11 selecţii are Sancho în naţionala Angliei şi 2 goluri
18 goluri a marcat Jadon Sancho pentru Borussia Dortmund

Afla mai multe despre: zinedine zidanejadon sancho 

viewscnt
Articole similare