Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, ofertă uluitoare pentru fotbalistul propus Barcelonei! Perez, gata de o adevărată lovitură

Real Madrid, ofertă uluitoare pentru fotbalistul propus Barcelonei! Perez, gata de o adevărată lovitură

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a intrat pe fir pentru fotbalistul propus de Mino Raiola la FC Barcelona, Matthijs de Ligt (22 de ani). Florentino Perez e gata să trimită la Juventus doi jucători pentru a pune mâna pe fundaşul central crescut la Ajax Amsterdam. De Ligt a fost dorit de Barcelona şi în vara lui 2019, dar în cele din urmă a ales Juventus.

Real Madrid, ofertă uluitoare pentru fotbalistul propus Barcelonei! Perez, gata de o adevărată lovitură

Matthjis de Ligt e nefericit la Juventus, unde s-a transferat în vara lui 2019 şi spera că a dat lovitura. Mino Raiola îi caută acum o soluţie pentru a pleca de la Torino, unde mai are contract până în vara lui 2024. Potrivit site-ului fichajes.net, Real Madrid e gata să facă o ofertă uluitoare pentru De Ligt. Sursa citată notează faptul că Florentino Perez e gata să trimită doi jucători, pe Hazard şi Jovic, în Italia pentru a obţine semnătura lui De Ligt.

Real Madrid caută un fundaş central de mare viitor pentru a-l înlocui pe Sergio Ramos, care a plecat gratis la PSG, în vară.

Mino Raiola l-a propus pe De Ligt la FC Barcelona

Potrivit presei spaniole, Joan Laporta s-a văzut nevoit să refuze transferul lui Matthijs de Ligt. Unul dintre cei mai bine cotaţi tineri fundaşi din lume, Matthijs de Ligt a fost propus Barcelonei, anunţă presa iberică.

După ce în 2019 a fost la un pas de Barca,  Matthijs de Ligt a ajuns la Juventus, club unde se pare că talentatul fundaş central olandez nu este tocmai fericit.

De când a semnat cu Juve, foarte multe zvonuri îl anunţă pe Matthijs de Ligt nemulţumit şi dispus să plece. Spaniolii susţin că agentul său, Mino Raiola, l-ar fi propus Barcelonei, dar s-a lovit de refuzul preşedintelui Joan Laporta.

Chiar dacă Barca ar fi putut plăti o sumă de bani pentru a-l transfera, salariul de minim 12 milioane de euro pe an al olandezului ar fi creat o problemă de natură financiară şi mai mare în interiorul clubului.

În vârstă de 22 de ani, De Ligt are o cotă de piaţă de 70 de milioane de euro. A bifat 117 meciuri pentru Ajax Amsterdam şi alte 84 pentru Juventus. În cariera sa,  Matthijs de Ligt are şi 31 de selecţii la prima reprezentativă a Olandei, pentru care a şi marcat de două ori.

Afla mai multe despre: real madridofertade ligtjuventushazardjovic 

viewscnt
Articole similare