Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Real Madrid plăteşte pentru că l-a pierdut pe Cristiano!" Cifrele care demonstreaza eroarea MONUMENTALĂ a oficialilor madrileni

"Real Madrid plăteşte pentru că l-a pierdut pe Cristiano!" Cifrele care demonstreaza eroarea MONUMENTALĂ a oficialilor madrileni

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă este sigură: Real Madrid plăteşte şi acum pentru că l-a pierdut prea uşor pe Cristiano Ronaldo.

Karim Benzema, aparent cel mai bun jucător al sezonului pentru Real Madrid are doar două goluri marcate în ultimele 13 meciuri jucate pentru echipa sa. Gareth Bale a marcat de 3 ori în ultimele 25 de meciuri pentru Los Merengues. Jovic, achiziţia verii pentru zona ofensivă, a marcat de 2 ori în 23 de meciuri, iar Vinicius Jr are 3 reuşite în ultimele 37 de meciuri pentru Real Madrid. În toată această perioadă, în Italia, Cristiano Ronaldo a doborât un nou record: a marcat timp de 11 meciuri consecutiv pentru formaţia sa şi are 16 goluri în ultimele 11 meciuri jucate pentru Juventus Torino.

Mai mult, Real Madrid a încheiat 21 de meciuri din 93 jucate fără Cristiano Ronaldo fără să marcheze, ceva ce nu s-a mai întâmplat de mai bine de 15 ani. Un procent de 23% din meciurile madrilenilor s-au încheiat fără gol de la plecarea portughezului. Sunt detalii clare care fac ca presa iberică să noteze: "Real Madrid plăteşte tribut erorii lui Florentino Perez, care l-a lăsat prea uşor să plece pe Cristiano Ronaldo de la echipă".

Recent, Real Madrid a fost depăşită la numărul de goluri marcate în La Liga de FC Barcelona. Înainte de plecarea superstarului portughez, gruparea blanco avea un avans clar de goluri marcate în faţa eternei sale rivale. Între timp a pierdut o diferenţă de 42 de goluri, pe care Barca a recuperat-o, iar acum a şi depăşit-o. Interesant sau nu, Cristiano Ronaldo are exact 42 de goluri marcate în Serie A, campionatul care l-a adoptat după plecarea de pe Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare