Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid poate face transferul imposibil pentru Barcelona! "Galacticii", gata să dea o mare lovitură rivalei de pe Camp Nou

Real Madrid poate face transferul imposibil pentru Barcelona! "Galacticii", gata să dea o mare lovitură rivalei de pe Camp Nou

Real Madrid

Comentarii

David Alaba (28 de ani) e la mare căutare în Europa de când s-a aflat că nu-şi va mai prelungi contractul cu Bayern Munchen, formaţie unde joacă de 12 ani. Fundaşul, proaspăt câştigător de Liga Campionilor cu bavarezii, nu e mulţumit de oferta pe care clubul i-a făcut-o pentru prelungirea contractului presa din Spania scrie că s-a oferit spre transfer la Real Madrid.

Alaba a fost unul dintre cei mai importanţi oameni ai lui Bayern în ultimii ani, dar aventura sa în Bavaria se poate sfârşit prost şi acesta poate pleca liber de contract. Actuala înţelegere dintre Bayern şi Alaba expiră în vara lui 2021, iar şefii de pe Allianz Arena au tot sperat că îl vor convinge pe fotbalist să-şi pună semnătura pe un nou contract, însă n-au reuşit.

Acum, Marca scrie că Alaba s-a oferit, prin agentul său Pini Zahavi, la Real Madrid. Fundaşul vrea 20 de milioane de euro net pe sezon, un salariu uriaş. Rămâne de văzut care va fi destinaţia finală a lui David Alaba, având în vedere că s-a oferit şi celor de la Barcelona, dar situaţia financiară precară a clubului face imposibil transferul său pe Camp Nou.

Dacă l-ar lua, Real Madrid i-ar da o lovitură rivalei Barcelonei, dar rămâne de văzut dacă Florentino Perez va fi de acord să plătească suma uriaşă pe care o cere Alaba ca salariu. Agentul Pini Zahavi şi relaţia sa bună pe care o are cu clubul Real Madrid ar putea facilita trecerea austriacului din Bavaria la Madrid, în vară, când rămâne liber de contract.



Alaba este de 12 ani la gruparea din Bundesliga cu care a câştigat 23 de trofee. Din cei 12 ani petrecuţi la Bayern, Alaba a fost împrumutat un sezon la cei de la Hoffenheim în 2011. 254 de apariţii şi 20 de goluri are Alaba la gruparea din Munchen. La numai 28 de ani, finalul de carieră pentru austriac este încă departe.

 

Afla mai multe despre: alabareal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare