Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid pregăteşte o nouă revoluţie. Florentino scoate la vânzare fotbalişti de 400 de milioane de euro. Cum va arăta arăta echipa blanco în sezonul viitor

Real Madrid pregăteşte o nouă revoluţie. Florentino scoate la vânzare fotbalişti de 400 de milioane de euro. Cum va arăta arăta echipa blanco în sezonul viitor

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Florentino Perez pregăteşte o nouă revoluţie la Real Madrid. Vizibil afectat de cel mai slab debut de sezon din ultimii 17 ani al echipei sale, preşedintele clubului din Capitala Spaniei pregăteşte o campanie de transferuri similară cu cea din 2009, când Florentino a revenit la cârma echipei blanco.

”Nimeni nu mai este sigur de postul său la Madrid. Niciun jucător nu mai poate fi considerat netransferabil” anunţa cotidianul ABC în urmă cu câteva zile, după eşecul de proporţii al Realului la Eibar.

La scurt timp distanţă, mass media spaniolă anunţă că Florentino Perez este hotărât să facă o nouă revoluţie pe Santiago Bernabeu, una similară cu cea din 2009. Are la dispoziţie deja 300 de milioane de euro în buget şi ar putea obţine alte 400 din vânzarea jucătorilor. O parte din bani vor fi reinvestiţi în proiectul stadionului. 

Acum 8 ani, când a revenit la Madrid, Florentino a transferat fotbalişti ca Benzema, Cristiano, Xabi Alonso sau Kaka, dar a renunţat la multe nume importante din lotul de atunci, printre care olandezii Arjen Robben şi Wesley Sneijder.

În vara lui 2019, Florentino este gata să facă aceeaşi mutare. Pregăteşte cel puţin două transferuri galactice, dar se vede obligat să renunţe la câţiva fotbalişti importanţi, alături de care a făcut performanţe în ultimele sezoane de Champions League.

Isco, Bale şi Benzema pe lista de transferuri. Perez vrea să obţină 400 de milioane de euro

Galezul Gareth Bale, fotbalistul care trebuia să-i ţină locul lui Cristiano Ronaldo s-ar afla pe lista fotbaliştilor la care Real Madrid va renunţa în iarnă. Perez vrea minim 100 de milioane pentru starul după care Manchester United ”aleargă” de câteva sezoane.

Nici francezul Karim Benzema nu va mai continua se pare pe Bernabeu. După două-trei sezoane în care nu a mai reuşit să se ridice la nivelul dorit de gruparea blanco de la un număr 9 adevărat, Benzema ar putea să o părăsească pe Real Madrid cu destinaţia AC Milan sau Paris Saint Germain. Pentru el, Florentino Perez vrea 50 de milioane de euro.

Isco Alarcon este una dintre surprizele de pe lista plecărilor de la Madrid. Unul dintre favoriţii tribunei de pe Bernabeu şi unul dintre stâlpii naţionalei Spaniei, Isco este în conflict cu Santiago Solari şi se pare că şi cu oficialii blanco.  Este evaluat de club la 120-130 de milioane de euro şi Manchester City este prima care îl doreşte.

Keylor Navas nu-şi mai găseşte locul după transferul lui Courtois şi s-ar putea juca din nou alături de Cristiano Ronaldo la Juventus. El ar aduce clubului merengue 20 de milioane de euro. ABC nota în urmă cu câteva săptămâni că şi Mariano Diaz are o ofertă din Anglia, iar Perez nu ar spune nu unei cifre de 30 de milioane de euro pentru fotbalistul adus de la Lyon.

În fine, ultimul jucător intrat în dizgraţia conducerii madrilene este Marco Asensio, puştiul minune al Spaniei care a dezamăgit în acest debut de an deşi i s-a acordat încredere maximă. Peste 100 de milioane de euro este preţul său, dar Asensio este unul dintre jucătorii care ar mai putea primi o şansă, ţinând cont de faptul că este încă foarte tânăr.

Neymar, cap de listă la capitolul ”sosiri”. Perez pregăteşte 200 de milioane pentru starul brazilian

Este marele vis al lui Florentino, iar jurnalistul Eduardo Inda sublinia că preşedintele blanco nu a renunţat nicio clipă la ideea de a-l transfera pe Neymar la Real Madrid.

El ar urma să fie noul star al unei noi ere galactice. La Madrid va juca rolul lui Cristiano Ronaldo: lider şi centru de atenţie a tot ceea ce înseamnă Real Madrid. Este şi marele atu al lui Perez în duelul cu Barca, acolo unde Messi rămâne în continuare protagonist. Brazilianul vrea să plece de la PSG, iar Florentino are suma de 200 de milioane rezervată deja pentru el. I-ar fi pregătit deja şi tricoul cu numărul 11 pe care îl va elibera Bale.

Tinerii Ezequiel Palacios şi Brahim Diaz vor completa proiectul pe care Madridul îl rezervă mai nou tinerelor talente. Dar visul lui Perez de a uni ”cei mai buni tineri fotbalişti din lume”, ” cei mai buni tineri jucători spanioli” şi ”cei mai buni fotbalişti ai lumii” continuă. Pe lângă Neymar, preşedinetele blanco vrea şi un număr 9. Iar vârful îl va alege dintre Mauro Icardi (Inter Milano) şi Harry Kane (Tottenham).

De asemenea, James Rodriguez ar putea face din nou parte din viitoarea galaxie a lui Florentino. Nu în ultimul rând, tot de la Tottenham, Real vrea să-l aducă şi pe înlocuitorul lui Luka Modric. L-ar fi găsit se pare în Christian Eriksen, mijlocaşul de 26 de ani al grupării de pe White Hart Lane. Nici Eden Hazard nu este încă exclus de pe lista ”sosirilor” de la Madrid. Dar în cazul său, Perez are destule reticenţe.

Dacă planurile lui Florentino s-ar concretiza, iar presa spaniolă ar avea dreptate, Real Madrid ar putea arăta astfel în sezonul viitor: Thibaut Courtois - Daniel Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo - Christian Eriksen, Toni Kroos - Vinicius, James Rodriguez, Neymar - Harry Kane

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridtransferurigareth baleisconeymarharry kane 

viewscnt
Articole similare