Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid pregăteşte plecarea unui jucător pe care a plătit bani mulţi. Unde ar putea ajunge fotbalistul

Real Madrid pregăteşte plecarea unui jucător pe care a plătit bani mulţi. Unde ar putea ajunge fotbalistul

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se va despărţi în vară de Luka Jovic, fotbalist pentru care a plătit 60 de milioane de euro.

Împrumutul lui Luka Jovic la Eintracht Frankfurt expiră pe 30 iunie, situaţie în care fotbalistul va reveni la Real Madrid.

Într-un interviu acordat cotidianului BILD, Jovic a explicat ce intenţii are pentru viitor: ”Toată lumea ştie că oficial sunt jucătorul lui Real Madrid, iar la finalul stagiunii am să revin în Spania. Este logic că nu voi putea discuta despre viitorul meu pe parcursul următoarelor luni” a anunţat sârbul.

Real Madrid are însă alte planuri, dezvăluie presa spaniolă. Pe lista de achiziţii a madrilenilor figurează staruri precum Kylian Mbappe sau Erling Braut Haaland, situaţie în care, campioana Spaniei are nevoie de bani.

Jovic este cotat la 20 de milioane de euro, cu 40 de milioane mai puţin decât a plătit Real Madrid pentru el. Totuşi, oficialii clubului spaniol sunt de părere că pot obţine o sumă cuprinsă între 30 şi 40 de milioane de euro la vânzarea jucătorului, care potrivit presei spaniole este aproape sigură.

Nici la Eintracht, Jovic nu şi-a regăsit forma care a determinat Realul să plătească o sumă uriaşă pentru el. Sârbul a marcat de trei ori şi a oferit o pasă de gol în 12 meciuri. Potrivit spaniolilor, Jovic ar figura pe lista unor cluburi din Italia şi Anglia, iar madrilenii sunt dispuşi să-l vândă în vară, imediat. 

Afla mai multe despre: luka jovicreal madrid 

viewscnt
Articole similare