Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid pregăteşte transferul unui star de la Bayern! Zidane şi-a dat acordul, dar fotbalistul este dorit şi de Barca

Real Madrid pregăteşte transferul unui star de la Bayern! Zidane şi-a dat acordul, dar fotbalistul este dorit şi de Barca

Real Madrid

Comentarii

Un nou episod din El Clasico este pe cale să înceapă pe piaţa transferurilor, iar în prim-plan este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Bayern Munchen.

David Alaba (27 de ani) mai are contract cu Bayern Munchen până în 2021, iar cele două părţi au început negocierile pentru prelungirea angajamentului, dar în acelaşi timp fundaşul se află pe lista celor de la Barcelona şi mai nou pe a celor de la Real Madrid. 

Mai mult decât atât, potrivit cotidianului spaniol AS, Zinedine Zidane deja şi-a dat acordul pentru ca Florentino Perez să încerce transferul fotbalistului austriac. Însă în acest moment lucrurile sunt departe de a fi finalizate. Alaba nu pune presiune pe club în ceea ce priveşte negocierile şi nici Bayern nu se grăbeşte, momentan, clubul bavarez fiind mai preocupat de situaţia lui Manuel Neuer. 

  • 52.000.000 de euro este cota lui David Alaba, potrivit transfermarkt.com
  • De peste 10 ani în lotul lui Bayern, Alaba a jucat 372 de meciuri, a marcat 30 de goluri şi a oferit 48 de assist-uri

Totuşi, viitorul lui Alaba poate fi decis de Pini Zahavi, noul său impresar. În trecut, Zahavi a vrut să îl aducă şi pe Robert Lewandowski pe "Santiago Bernabeu". 

Afla mai multe despre: real madriddavid alababayern 

viewscnt
Articole similare