Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, prima BOMBĂ a iernii! Luna ianuarie aduce un super fotbalist pe Bernabeu

Real Madrid, prima BOMBĂ a iernii! Luna ianuarie aduce un super fotbalist pe Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a dat prima lovitură a iernii! Luna ianuarie aduce un super fotbalist pe Bernabeu

Londonezii i-au prelungit contractul lui Toby Alderweireld, dar nu au avut până acum succes la negocierile cu Eriksen. Însăşi preşedintele lui Spurs, Daniel Levy consideră bătălia ca şi pierdută: ”Sincer, nu avem teama de a negocia cu rivalii noştri pentru el. Părerea mea este că prima condiţie ca un jucător să-şi prelungească acordul este să-şi dorească în primul rând asta” a spus mai marele londonezilor.

Iar Christian Eriksen a lăsat clar să se înţeleagă până acum că nu este de acord cu prelungirea propusă de Tottenham. Conform Diario Gol, fotbalistul danez ar fi prima lovitură din iarnă pe care o pregăteşte Florentino Perez pentru Zinedine Zidane. Danezul ar urma să devină înlocuitorul lui Luka Modric în linia mediană a madrilenilor.

În acest moment, mijlocaşul danez este cotat la 90.000.000 de euro, însă este de aşteptat ca Real să plătească o sumă mult mai mică din moment ce în vară poate fi adus liber de contract. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu transferul lui Thibaut Courtois, pentru care s-au plătit doar 35 de milioane, o sumă sub valoarea lui reală. 

Afla mai multe despre: christian eriksenreal madrid 

viewscnt
Articole similare