Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, prima echipă interesată de transferul lui Kevin de Bruyne, dacă belgianul vrea să plece de la Manchester City

Real Madrid, prima echipă interesată de transferul lui Kevin de Bruyne, dacă belgianul vrea să plece de la Manchester City
Comentarii

Kevin de Bruyne (29 de ani) a anunţat că e gata să plece de la Manchester City dacă suspendarea de doi ani din Liga Campionilor se menţine. Belgianul consideră că doi ani sunt prea mulţi, iar Real Madrid e prima echipă interesată de serviciile mijlocaşului din Premier League.

Manchester City a fost suspendată doi ani din Liga Campionilor, iar De Bruyne a spus că un an ar putea suporta să nu joace în Ligă, dar două sezoane ar fi prea mult. Astfel, dacă suspendarea s-ar menţine doi ani, Kevin de Bruyne ar putea pleca de pe Etihad. Mundo Deportivo scrie că Real Madrid urmăreşte atent situaţia belgianului şi că e gata să facă o ofertă în cazul în care se va ivi oportunitatea.

Totuşi, nu doar Real Madrid ar putea fi interesată de De Bruyne, ci majoritatea cluburilor mari, precum Barcelona sau PSG. Sursa citată scrie că De Bruyne ar fi înlocuitorul perfect pentru Luka Modric (34 de ani), veteranul Balon de Aur din 2018.

Thibaut Courtois şi Eden Hazard, belgienii de la Real Madrid, ar putea juca un rol important în convingerea lui Kevin de Bruyne de a merge pe Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: kevin de bruynetransfermanchester cityreal madrid 

viewscnt
Articole similare