Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid putea să-l transfere în 2017 pe Jadon Sancho, dar a refuzat operaţiunea dintr-un motiv incredibil

Real Madrid putea să-l transfere în 2017 pe Jadon Sancho, dar a refuzat operaţiunea dintr-un motiv incredibil

Real Madrid

Comentarii

Conform presei spaniole, Real Madrid ar fi putut să-l transfere pe Jadon Sancho pe vremea când acesta era încă junior la Manchester City, dar a refuzat operaţiunea.

Real Madrid vrea să plătească acum 100 de milioane de euro pentru starul englez, dar l-ar fi putut transfera pentru o sumă de zece ori mai mică, pe vremea când era încă junior la Manchester City.

Jadon Sancho la Real Madrid? Spaniolii puteau să-l transfere pe vremea când era junior

Conform jurnalistului Sergio Santos de la AS, Real Madrid ar fi putut să-l achiziţioneze pe Jadon Sancho, pe vremea când acesta era încă junior la Manchester City.

”Albii” au refuzat mutarea dintr-un motiv ciudat. Oficialii madrileni nu au vrut să repete ”operaţiunea Odegaard” pentru care au primit foarte multe critici din partea presei şi a fanilor la acea vreme.

S-a spus atunci că Real Madrid a investit mult prea mulţi bani într-un puşti, care nu confirmase la nivel înalt, iar transferul reprezenta un risc mult prea mare.

Astfel, în cadrul emisiunii La Futboleria, jurnalistul citat susţine că Real Madrid ar fi putut face posibilă sosirea lui Sancho pentru doar 9 milioane de euro. Totul s-ar fi petrecut în 2017, iar acum, după trei ani, Los Blancos sunt gata să plătească 100 de milioane de euro pentru internaţionalul englez.
 

Afla mai multe despre: jadon sancho 

viewscnt
Articole similare