Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid – Real Valladolid 1-1. Madrilenii loviţi în plin de Guardiola

Real Madrid – Real Valladolid 1-1. Madrilenii loviţi în plin de Guardiola

Fotbal

Comentarii

Real Madrid a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Real Valladolid. Benzema a deschis scorul pentru Los Blancos, dar Guardiola a egalat în ultimele minute pentru oaspeţi

Cu renegaţii James Rodriguez şi Gareth Bale titulari, Madridul a părut că îşi conduce fără emoţii rivalul direct. Nu a fost însă chiar aşa. Sergio, tehnicianul lui Real Valladolid a trimis în teren o echipă care s-a organizat foarte bine şi s-a luptat în permanenţă pentru fiecare balon.

Cu Guardiola şi Unal în avanposturi, Valladolid a părut un ”stress” permanent în coasta centralilor lui Zidane, Varane şi Ramos. Căpitanul madrilenilor a fost aproape să comită un penalty în prima repriză, în timp ce restul ”starurilor” lui Zidane au fost aproape invizibile.

Doar James Rodriguez a scos din când în când câte-o execuţie rafinată din bagajul său impresionant, dar niciuna n-a fost suficientă pentru a-l ameninţa cu adevărat pentru Masip. În repriza secundă, madrilenii ar fi putut marca prin noul intrat Jovic, dar mingea trimisă de sârb a lovit bara. Benzema a marcat totuşi pentru Zidane şi compania, iar cele trei puncte păreau sigure pentru madrileni.

Sergi Guardiola a profitat şi a dat lovitura pentru echipa sa în finalul partidei, atunci când a profitat de un marcaj deficitar al apărătorilor lui Zidane. 1-1 între Real Madrid şi Real Valladolid, în ceea ce a fost primul pas greşit al lui Zidane în noul sezon.

Disputa cu Real Valladolid ar trebui să fie una facilă pentru Zidane şi compania.

 Real Madrid: Courtois, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Isco, James; Bale, Benzema.

Valladolid: Masip; Moyano, Kiko Olivas, Salisu, Nacho; Pedro Porro, Míchel, San Emeterio, Óscar Plano; Sergi Guardiola, Ünal


 

Afla mai multe despre: real madridvalladolid,  

viewscnt
Articole similare