Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid reduce cu până la 20 la sută salariile jucătorilor. Toni Kroos nu este de acord cu decizia

Real Madrid reduce cu până la 20 la sută salariile jucătorilor. Toni Kroos nu este de acord cu decizia

Real Madrid

Comentarii

Clubul Real Madrid a anunţat, miercuri, că va reduce temporar salariile jucătorilor, pentru a compensa pierderile financiare cauzate de pandemia de coronavirus.

În acest an, la Real Madrid vor fi reduceri salarile cuprinse între 10 şi 20%, se precizează în comunicat, decizia fiind valabilă atât pentru echipa de fotbal, cât şi pentru cea de baschet.

În acelaşi timp, la celelalte două mari echipe din Spania, Atletico Madrid şi FC Barcelona, salariile jucătorilor au fost reduse cu 70%.

La Liga este întreruptă din luna martie pe o perioadă nedeterminată, Spania fiind una dintre cele mai afectate ţări din lume de pandemia de coronavirus.

Toni Kroos nu este de acord cu reducerea salariilor jucătorilor

Mijlocaşul german al echipei Real Madrid, Toni Kroos, este în defavoarea reducerii salariilor jucătorilor, pentru că diminuarea veniturilor fotbaliştilor ar fi, în opinia lui, ca o donaţie pentru patronii cluburilor şi nu ar ajuta lupta împotriva coronavirsului, informează lequipe.fr.

"O scădere a salariului este ca şi cum ai face o donaţie către o persoană sau către clubul său. Sunt în favoarea salariului plătit integral şi pentru a face lucruri cu sens cu acesta. Toată lumea este rugată să ajute acolo unde este nevoie şi există multe locuri unde este cazul", a spus el.

Kroos, 30 de ani, 96 de selecţii la naţionala Germaniei, a înfiinţat în 2015 o fundaţie pentru ajutorarea copiilor grav bolnavi.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare