Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid renunţă la el: "Zidane nu-l place şi nici nu-l mai doreşte la echipă". Este INCREDIBIL la ce formaţie ar putea ajunge

Real Madrid renunţă la el: "Zidane nu-l place şi nici nu-l mai doreşte la echipă". Este INCREDIBIL la ce formaţie ar putea ajunge

Real Madrid

Comentarii

Conform cotidianului Daily Mail, Mateo Kovacic (24 de ani) nu se va mai întoarce la Real Madrid. Fotbalistul este împrumutat momentan la Chelsea, în Premier League.

Daily Mail susţine că mijlocaşul croat are şanse infime să mai revină pe Santiago Bernabeu. Informaţia este întărită de spanioli, care notează că Mateo Kovacic "nu este un fotbalist pe placul lui Zinedine Zidane".

Considerat de cei de la FourFourTwo "cel mai inutil jucător din Premier League", Mateo Kovacic este împrumutat în prezent de Real Madrid la Chelsea. El nu şi-a recuperat însă forma care a făcut-o pe Real să plătească imediat 30 de milioane de euro pentru el celor de la Internazionale Milano.

Nu există o opţiune de cumpărare din partea clubului londonez pentru Kova, iar sancţiunea clubului britanic (care nu poate efectua transferuri timp de două perioade) îngreunează şi mai mult rămânerea lui Mateo pe Stamford Bridge.

Pe de altă parte, Kovacic nu face parte nici din planurile lui Zinedine Zidane, astfel că agenţii săi au început să caute deja o altă destinaţie. S-a vorbit vara trecută de AS Roma, Juventus Torino, AC Milan şi Inter Milano, dar Daily Mail spune că regresul fotbalistului este complet: "Ar putea ajunge la Zenit St. Petersburg în Rusia" anunţă sursa citată. Ruşii par cei mai interesaţi în acest moment de transferul lui Kovacic de la Real Madrid, un jucător care a strâns 110 partide pe Bernabeu şi alte 97 pe Meazza. La Chelsea, Kovacic nu a marcat niciun gol în acest sezon.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mateo Kovacic
  • În 56% dintre meciuri a fost titular în acest sezon la Chelsea
  • A participat la doar 3% dintre golurile marcate de echipa sa
  • 25 de ani va împlini luna viitoare croatul
  • 1519 minute a jucat în Premier League în actuala stagiune

Afla mai multe despre: mateo kovacicreal madrid 

viewscnt
Articole similare