Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid renunţă la fotbalistul vânat de Jurgen Klopp. Surpriză! Unde va ajunge jucătorul

Real Madrid renunţă la fotbalistul vânat de Jurgen Klopp. Surpriză! Unde va ajunge jucătorul

Real Madrid

Comentarii

Unul dintre cei mai talentaţi jucători din pepiniera clubului Real Madrid, Cesar Gelabert ar urma să fie împrumutat de Real Madrid în La Liga.


Puştiul pe care a pus ochii şi Jurgen Klopp este dorit şi de alte cluburi importante din Europa, printre care AS Monaco, Sporting Lisabona şi, mai nou, Everton.

Dar, Real Madrid are alte planuri cu Cesar Gelabert.

Conform presei spaniole, formaţia antrenată de Zinedine Zidane vrea să-l cedeze pe Cesar Gelabert sub formă de împrumut, în La Liga.

Real Sociedad, Espanyol Barcelona şi Eibar sunt formaţiile interesate de puştiul minune al madrilenilor, în timp ce Real Zaragoza şi Almeria din Segunda, îl vor de asemenea sub formă de împrumut. Madrilenii vor să-l ţină cât mai aproape de fotbalul spaniol, mai ales că oficialii clubului blanco au mare încredere în potenţialul său.

De altfel, Los Blancos sunt de părere că după un sezon în La Liga, Cesar Gelabert poate emite pretenţii la rămânerea în lotul echipei mari, antrenate de francezul Zinedine Zidane.

Cesar Gelabert are 19 ani şi joacă la echipa secundă a madrilenilor. El a venit la Real MAdrid de la Hercules, în urmă cu 5 ani. Este considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti sub 20 de ani din Spania.
 

Afla mai multe despre: cesar gelabert 

viewscnt
Articole similare