Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid renunţă la Zinedine Zidane în favoarea lui Julian Nagelsmann. Antrenorul lui Leipzig vorbeşte despre plecarea la "Galactici"

Real Madrid renunţă la Zinedine Zidane în favoarea lui Julian Nagelsmann. Antrenorul lui Leipzig vorbeşte despre plecarea la "Galactici"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este interesată de serviciile lui Julian Nagelsmann. Mai mulţi jurnalişti spun că Zidane ar pleca de pe Bernabeu, iar echipa va fi preluată de antrenorul lui Leipzig.

Real Madrid renunţă la Zinedine Zidane în favoarea lui Julian Nagelsmann

Se zvoneşte că Zinedine Zidane ar putea pleca de la Real Madrid, deoarece preşedintele clubului, Florentino Perez, l-ar vrea pe antrenorul celor de la RB Leipzig.

Zinedine Zidane nu mai face aceleaşi performanţe de când a venit din nou la cârma "Galacticilor". Antrenorul francez în vârstă de 48 de ani, pare că nu mai găseşte variante în care Real Madrid să presteze din nou un joc bun, în acest sezon. 

Din acest punct de vedere Florentino Perez vrea ceva nou la Real Madrid, de aceea varianta la care preşedintele s-a gândit este chiar Julian Nagelsmann (33 de ani), care are evoluţii din ce în ce mai bune ca antrenor al celor de la RB Leipzig, atât în Bundesliga, cât şi în Champions League. Echipa germană prezintă un joc foarte ofensiv şi spectaculos, care lipseşte pentru echipa de pe Bernabeu.

În urma acestor zvonuri, mai mulţi jurnalişti l-au întrebat pe Nagelsmann despre posibilitatea ca acesta să plece la Real Madrid. La conferinţa de presă, care avut loc înaintea partidei cu Mainz de la Leipzig, Julian a vorbit despre faptul că se simte onorat că este pe lista celor de la Real, însă acesta dezminte zvonurile cum că ar pleca la Madrid.

"Cu siguranţă sunt lucruri mai rele de citit. Ştiu, de asemenea, că lucrurile care apar în ziar nu sunt întotdeauna corecte", a declarat Julian Nagelsamnn.

Real Madrid îl mai are şi pe Massimiliano Allegri pe listă, iar şansele ca Zidane să mai rămână antrenor la Real Madrid pentru încă un sezon, sunt din ce în ce mai mici.

Afla mai multe despre: zinedine zidane julian nagelsamann 

viewscnt
Articole similare