Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei 2020! Toni Kroos, gol a la Budescu. Mijlocaşul german a marcat direct din corner

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei 2020! Toni Kroos, gol a la Budescu. Mijlocaşul german a marcat direct din cornergalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a calificat, miercuri, în finala Supercupei Spaniei 2020, după ce a învins Valencia, scor 3-1, la Jeddah (Arabia Saudită). Toni Kroos a reuşit golul meciului, reuşind să înscrie direct din corner.

Toni Kroos a deschis scorul în minutul 15 al partidei de la Jeddah.

Fotbalistul german a profitat de neatenţia goalkeeper-ului "liliecilor" şi a tras direct la poartă. Jaume Domenech a văzut târziu mingea trimisă excelent de Kroos şi nu făcut decât să boxeze mingea în poartă.

GALERIE FOTO | Vezi golul marcat de Toni Kroos

Isco (39) şi Luka Modric (65) au înscris şi ei pentru galactici, iar Dani Parejo a marcat golul de onoare al Valenciei, din penalty, în minutul 90+2.

Real Madrid - FC Barcelona, posibil duel în Supercupa Spaniei 2020

Real Madrid va înfrunta în finală învingătoarea dintre Barcelona şi Atletico Madrid, care se întâlnesc joi seară, de la 21:00, la Jeddah. Finala Supercupei Spaniei 2020 se va juca duminică, tot la Jeddah.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kroos 

viewscnt
Articole similare