Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid s-a săturat să îl aştepte pe Kylian Mbappe şi pregăteşte un alt transfer de proporţii. Ce star vor galacticii

Real Madrid s-a săturat să îl aştepte pe Kylian Mbappe şi pregăteşte un alt transfer de proporţii. Ce star vor galacticii

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a săturat să îl aştepte pe Kylian Mbappe (21 de ani), informează presa franceză, care notează că gruparea spaniolă şi-a îndreptat atenţia către alt jucător.

Este vorba despre atacantul echipei Liverpool, Sadio Mane, anunţă Le10sport. Conform presei franceze, starul lui Liverpool a devenit principala ţintă a grupării de pe Santiago Bernabeu, care s-a resemnat cu gândul că nu va putea să îl transfere nici în această vară pe Kylian Mbappe.

Real Madrid a fost la un pas să îl tranfere pe Mbappe în 2017, atunci când spaniolii ajunseseră la un acord cu AS Monaco, dar cel care avea să devină campion mondial un an mai târziu a ales, în cele din urmă, să rămână în Ligue 1, semnând cu PSG.

Mbappe mai are contract cu campioana Franţei până în 2022, iar PSG nu este dispusă să îl vândă nici în această vară, după ce Real Madrid a avut şi vara trecută o tentativă de a-l transfera pe Mbappe.

Prin urmare, conducerea clubului spaniol şi-a îndreptat atenţia către Mane. În vârstă de 28 de ani, Mane joacă la Liverpool din 2016 şi mai are contract cu cormoranii până în 2023.

Afla mai multe despre: mane 

viewscnt
Articole similare