Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid s-ar fi înţeles pentru transferul unui jucător important de la Manchester City. Toate detaliile

Real Madrid s-ar fi înţeles pentru transferul unui jucător important de la Manchester City. Toate detaliilegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este foarte aproape să obţină transferul atacantului Leroy Sane de la Manchester City, adversara sa din UEFA Champions League.

Presa spaniolă notează că gruparea blanco se pregăteşte deja pentru viitoarea stagiune, iar Los Blancos au nevoie de un înlocuitor pentru Gareth Bale, fotbalist care o va părăsi în vară pe Real Madrid.

Transfer la Real Madrid! Los Blancos s-ar fi înţeles cu Leroy Sane

Jurnalistul Fernando Rodrigo susţine că Real Madrid a ajuns deja la un acord cu apropiaţii fotbalistului german în vârstă de 24 de ani.

Reprezentat de rudele sale, Leroy Sane şi-ar fi dat acordul pentru un transfer pe Santiago Bernabeu prin intermediul acestora.

Germanul mai are contract cu Manchester City până în iunie 2021 şi momentan nu şi l-a prelungit. El este decis să plece de pe Ettihad, mai ales în contextul în care City a fost exclusă din Liga Campionilor.

Souleymane Sane (unul dintre reprezentanţii săi) s-ar fi înţeles verbal deja cu Jose Angel Sanchez (mâna dreaptă a lui Florentino Perez). Leroy Sane are şi varianta Bayern Munchen, dar germanul este tentat de propunerea gigantului din Spania.

Accidentat în acest sezon, Sane nu a evoluat pentru Manchester City. El se află pe radarul madrilenilor încă de pe vremea când evolua la Schalke şi a marcat un gol superb pe Santiago Bernabeu. Sane este cotat la 100 de milioane de euro, iar acum rămâne ca Real Madrid să discute direct cu City suma oficială de transfer.

Madrilenii speră să-l poată obţine pe Sane la jumătate de preţ, ţinând cont de inactivitatea sa din ultimele 8 luni de zile. Este incertă data la care se va face mutarea, mai scrie presa spaniolă, ţinând cont de situaţia la nivel mondial creată de pandemia de coronavirus. Madrilenii speră să-l aibă însă pe Sane la dispoziţie începând cu sezonul viitor. 

Afla mai multe despre: real madridmanchester cityleroy sane 

viewscnt
Articole similare