Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid se gândeşte la viitor. Transferă un internaţional de tineret din Uruguay

Real Madrid se gândeşte la viitor. Transferă un internaţional de tineret din Uruguay

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este pe punctul de a îl transfera pe Jose Luis Rodriguez, cel puţin aşa susţine uruguayanul în vârstă de 21 de ani.

"Înainte de 31 august a existat oportunitatea de a merge la Real Madrid. Agentul meu vorbeşte acum cu ei şi în următoarele zile ar trebui să plec pentru a semna", a declarat Rodriguez pentru publicaţia Sport 890, din ţara sa natală. 

Rodriguez, poreclit "Puma", este un fundaş dreapta care joacă la Danubio, în prima ligă din Uruguay. La nivel internaţional, el are 29 de selecţii la naţionala de tineret sub 20 de ani, pentru care a marcat şi două goluri. 

Fundaşul a mai fost dorit şi de o altă echipă importantă din Europa şi, chiar dacă el nu a făcut-o publică, Mundo Deportivo scrie că este vorba chiar de către rivala Atletico. 

850 de mii de euro este cota jucătorului, care cel mai probabil va ajunge la Real Madrid Castilla, echipa secundă a trupei "blanco", acolo unde mai joacă un alt uruguyan, Federico Valverde, dar şi brazilianul adus cu mare fast în această vară, Vinicius Jr. 

Afla mai multe despre: real madridjose luis rodriguezuruguayreal madrid castilla 

viewscnt
Articole similare