Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid se pregăteşte să facă mutarea decisivă: ”Dacă Zidane nu mai continuă, el este alesul!” Ce super antrenor poate ajunge pe banca ”albilor”

Real Madrid se pregăteşte să facă mutarea decisivă: ”Dacă Zidane nu mai continuă, el este alesul!” Ce super antrenor poate ajunge pe banca ”albilor”

Real Madrid

Comentarii

Jurnalistul Josep Pedrerol a vorbit în cadrul unui live realizat pe Facebook despre mişcările care se pun la cale în fotbalul spaniol.

La Real Madrid, continuitatea lui Zinedine Zidane nu este atât de sigură. Paris Saint Germain şi Juventus îl vor pe tehnicianul francez care, susţin surse din presa spaniolă, nu este nici el decis dacă va continua sau nu la Real Madrid. Un sezon fără trofee poate pune capăt celui de-al doilea mandat al francezului pe Estadio Santiago Bernabeu.

Jurnalistul Josep Pedrerol a mărturisit în cadrul unui live realizat pe Facebook că Real Madrid are deja soluţia pregătită în cazul în care Zidane va decide să plece la finalul stagiunii. Este vorba despre Mauricio Pochettino, antrenor liber de contract, şi care anul trecut a dus-o pe Tottenham în finala Ligii Campionilor.

”Mauricio Pochettino este un mare antrenor. Un antrenor pe care conducerea administrativă de la Real Madrid îl place foarte mult” a subliniat jurnalistul spaniol.

El a completat ceva mai târziu: ”Dacă Zidane va pleca de la Real Madrid, Mauricio Pochettino este alesul clubului”.

Mauricio Roberto Pochettino Trossero are 48 de ani şi este un foarte bun cunoscător al fotbalului spaniol. El a jucat pentru Espanyol între 1994 şi 2001, dar şi între 2004 şi 2006. Ca jucător a mai evoluat pentru Newells Old Boys, Bordeaux şi Paris Saint Germain. Şi-a început cariera de antrenor în 2009 la Espanyol, iar din 2013 s-a mutat în Premier League acolo unde a preluat-o pe Southampton. După numai un sezon în care a impresionat, a fost numit la Tottenham unde a antrenat vreme de cinci sezoane.

Afla mai multe despre: zidanereal madridpochettino 

viewscnt
Articole similare