Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi-a adus specialist din NFL! Reputatul medic Dan Cooper va avea grijă de Bale, Hazard şi restul jucătorilor blanco

 Real Madrid şi-a adus specialist din NFL! Reputatul medic Dan Cooper va avea grijă de Bale, Hazard şi restul jucătorilor blanco

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Real Madrid l-a adus în staff-ul medical pe reputatul medic Dan Cooper, specialistul celor de la Dallas Cowboys, cel mai mare brand din NFL în acest moment.

Real Madrid s-a săturat de accidentări şi apelează la experienţa unui reputat medic din NFL. Mai exact, specialistul celor de la Dallas Cowboys, Dr. Dan Cooper, va ajuta staff-ul medical al madrilenilor începând din stagiunea viitoare.

Real Madrid şi-a adus doctor din NFL. Cine este Dan Cooper, şeful celor de la Dallas Cowboys

Dr. Cooper este renumit în Statele Unite, acolo unde lucrează atât pentru Dallas Cowboys (n.r formaţie din NFL) cât şi pentru cunoscuta Clinică Carell. Este extrem de apreciat de americani în zona accidentărilor atleţilor, cu precădere în ceea ce priveşte cazurile ortopodice complexe. Medicul principal al celor de la Dallas Cowboys va fi consultant acum la Real Madrid.

”Un expert recunoscut la nivel internaţional în ceea ce priveşte leziunile sportivilor. Omul care are mereu soluţii” este descrierea pe care a primit-o Cooper în presa iberică.

Cel mai puternic brand din fotbalul american în acest moment, Dallas Cowboys este patronată de multi miliardarul Jerry Jones, cel care potrivit Forbes, are o avere de 9 miliarde de dolari.

Prin aducerea lui Cooper, Real Madrid speră să scape de criza accidentărilor din ultimii doi ani, dar şi să-l recupereze la capacitate maximă pe Eden Hazard, cel mai important fotbalist transferat de Florentino Perez după plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real.

Sezonul trecut a fost unul de coşmar pentru Real Madrid la capitolul accidentări. Marcelo, Ramos, Dani Carvajal, Hazard, Raphael Varane sau Mendy au fost afectaţi în sezonul trecut de accidentările serioase suferite pe parcursul unui an în care gruparea blanco a adunat 59 de astfel de accidenătir. Foarte multe dintre ele musculare, o problemă pe care Los Blancos se aşteaptă să o rezolve prin aducerea preparatorului fizic Antonio Pintus, a medicului Dan Cooper şi a unui alt medic adus în staff, Alain Solda, venit de la Real Sociedad.

Afla mai multe despre: dan cooperreal madriddallas cowboys 

viewscnt
Articole similare