Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi-a ales antrenorul pentru sezonul viitor. Nici Solari, nici Pochettino, nici Mourinho! Surpriză de proporţii pe Bernabeu

Real Madrid şi-a ales antrenorul pentru sezonul viitor. Nici Solari, nici Pochettino, nici Mourinho! Surpriză de proporţii pe Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

La Madrid, mai toate drumurile duc spre Mourinho. Cel puţin asta susţine presa iberică în ultimele săptămâni. Jurnalistul Eduardo Inda, un apropiat al conducerii clubului merengue, vine însă cu un nume surprinzător.

”Florentino Perez vede ca imposibilă aducerea lui Mauricio Pochettino de la Tottenham. Acesta are un contract foarte bun şi o clauză de reziliere mare” a explicat Eduardo Inda în cadrul emisiunii El Chiringuito TV.

Jurnalistul spaniol spune că varianta aleasă de Florentino Perez va determina totodată şi mutarea fostului antrenor blanco, Zinedine Zidane la Juventus Torino: ”Max Allegri va fi antrenorul Realului, ceea ce înseamnă că cel mai probabil, Zinedine Zidane va merge la Juventus” a mai spus jurnalistul iberic.

 

Massimiliano Allegri (51 de ani) o antrenează pe Juventus din 2014, perioadă în care a bifat un procentaj de 72.24% în ceea ce priveşte victoriile. El a mai fost pe lista lui Florentino Perez şi după demiterea lui Julen Lopetegui, dar a refuzat propunerea conducerii blanco.

Tehnicianul italian are patru titluri în patru ani cu Juventus şi alte 5 trofee câştigate pe Juventus Stadium. Totodată, Allegri a dus-o pe Juve în două finale de Uefa Champions League. În cariera sa, antrenorul italian a mai pregătit-o şi pe AC Milan cu care a câştigat de asemenea un titlu în sezonul 2007-2008.

Max Allegri a fost antrenorul italian al anului în 2011, 2015, 2016 şi 2018. El se mai află şi pe lista rivalilor de la FC Barcelona, dar şi pe lista lui Manchester United.

Afla mai multe despre: massimiliano allgerireal madridjuventus 

viewscnt
Articole similare