Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi-a găsit atacant: ce fotbalist e aproape de o revenire pe Santiago Bernabeu

Real Madrid şi-a găsit atacant: ce fotbalist e aproape de o revenire pe Santiago Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid caută soluţii pentru a-şi întări ofensiva, după ce Cristiano Ronaldo a plecat în această vară la Juventus Torino. Pierderea unei medii de 50 de goluri pe sezon va afecta indiscutabil ofensiva merengue, iar lipsa unei alternative viabile la Karim Benzema îi face pe oficialii blanco să caute măcar o soluţie de back-up pentru sezonul viitor.

Ţinând cont că alternativele Robert Lewandowski şi Edinson Cavani par să fie prea scumpe sau aproape imposibil de mişcat de la echipele la care joacă în acest moment, Real Madrid s-a reorientat către piste ceva mai accesibile.

Prima varianta vehiculată de presa spaniolă a fost Rodrigo Moreno, fotbalistul Valenciei, crescut în curtea Realului. Levantinii au anunţat însă că Rodrigo nu poate pleca fără minim 60 de milioane de euro, sumă pe care conducerea madrilenilor o consideră mult prea mare.

La recomandarea antrenorului Julen Lopetegui, Real Madrid ar fi deschis în ultimele săptămâni discuţiile pentru un alt atacant, anunţă jurnalistul spaniol Jorge Calabres.

Este vorba tot despre un atacant crescut în Academia clubului, dar pentru care madrilenii ar păstra prima opţiune de cumpărare. Mariano Diaz a fost cedat de Real Madrid la Olympique Lyon, club care l-a transferat definitiv pe hispano-dominican. Chiar dacă nu a impus o clauză de răscumpărare în contractul fotbalistului, Real Madrid ar avea conform sursei citate prima opţiune de achiziţionare pentru Mariano, la o sumă pe care Los Merengues vor trebui să o negocieze cu Lyon.

În vârstă de 25 de ani, Diaz a impresionat în sezonul trecut în Franţa, marcând de 21 de ori şi pasând în alte 7 rânduri decisiv pentru coechipierii săi. Cota sa de piaţă în acest moment este de 22 de milioane de euro, susţine site-ul de specialitate Transfermark, dar francezii scriu că Diaz nu va pleca pe mai puţin de 40 de milioane de euro.

  • 5 ani a jucat Mariano Diaz la echipele de juniori ale Realului, marcând peste 50 de goluri
  • 1 sezon are la prima echipă a Realului în sezonul 2016-2017
  • 5 goluri a marcat Mariano la Real Madrid
     

Afla mai multe despre: real madridmariano diaztransferurila liga 

viewscnt
Articole similare