Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi-a reluat antrenamentele. Ce jucători au revenit la echipă şi mesajul antrenorului Carlo Ancelotti

Real Madrid şi-a reluat antrenamentele. Ce jucători au revenit la echipă şi mesajul antrenorului Carlo Ancelotti

Real Madrid

Comentarii

Sub comanda lui Carlo Ancelotti, Real Madrid şi-a reluat pregătirile la Valdebebas.

Realul lui Carlo Ancelotti a revenit la antrenamente, iar tehnicianul italian a condus prima şedinţă de pregătire la Valdebebas. A avut şi un mesaj, postat imediat pe Twitter:

”O bucurie mare pentru mine să fiu din nou la Valdebebas (n.r baza de antrenament a Realului). Sunt foarte încântat şi foarte motivat!” a scris Ancelotti, pe reţelele de socializare.

Jucătorii Realului au efectuat vizita medicală, iar antrenamentul a început cu ”un circuit de exeriţii fizice”. Ulterior, tehnicianul italian a lucrat ”circulaţia mingii, posesia şi pressingul, apoi a disputat un meci pe jumătate de teren”. La finalul sesiunii de antrenament, jucătorii păreau foarte fericiţi şi au efectuat alte câteva exerciţii individuale.

”Carvajal şi Lucas Vasquez au efectuat doar o parte a antrenamentului în timp ce Ferland Mendy s-a pregătit separat în sala de gimnastică. Nici Isco nu a putut participa la sesiunea de antrenament, el fiind învoit de Carlo Ancelotti” scrie presa iberică.

În schimb, la antrenamentul de marţi au luat parte Martin Odegaard, Rodrygo Goes, Nacho Fernandez, Marcelo Viera sau Mariano Diaz printre alţii. 

Afla mai multe despre: real madridcarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare