Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi Barcelona se luptă pentru transferul unui adversar al CFR-ului din Europa League. Detalii de ultimă oră

Real Madrid şi Barcelona se luptă pentru transferul unui adversar al CFR-ului din Europa League. Detalii de ultimă oră

Real Madrid

Comentarii

Eduardo Camavinga, actual jucător al formaţiei Rennes, adversara CFR-ului din Europa League este dorit atât de Real Madrid, cât şi de Barcelona.

La doar 17 ani, Eduardo Camavinga a atras atenţia marilor rivale, Real Madrid şi FC Barcelona, scrie presa spaniolă. Puştiul minune al francezilor, adversar al CFR-ului în grupele Europa League este unul dintre principalele obiective ale celor două formaţii pentru sezonul viitor.

Barca vrea să-l cumpere pe Camavinga pentru a-l folosi în locul lui Ivan Rakitic, fotbalist de care catalanii vor să scape, cât mai rapid. Real Madrid îl are pe listă de mai mult timp, după revenirea lui Zinedine Zidane în luna martie.

Din primele informaţii, Camavinga ar costa aproximativ 20 de milioane de euro, o sumă accesibilă, atât pentru Real cât şi pentru Barca.

Mijlocaşul cu origini angoleze ar mai fi intrat şi în atenţia celor de la Paris Saint Germain. El joacă la Rennes din 2013 şi a debutat la echipa mare abia în acest an. În noiembrie, Eduardo a fost convocat la naţionala Under 21 a Franţei, după ce Matteo Guendouzi a fost chemat la echipa naţională mare. Pentru Rennes, Camavinga a bifat doar 24 de meciuri pânâ în prezent. Au fost suficiente pentru a cuceri forţe mari ale fotbalului european. În partida tur contra CFR-ului, Camavinga a fost eliminat în minutul 46.

Afla mai multe despre: eduardo camavinga 

viewscnt
Articole similare