Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi FC Barcelona RĂZBOI TOTAL pentru un super fotbalist! Spaniolii anunţă: ”Transferul este rezolvat!”

Real Madrid şi FC Barcelona RĂZBOI TOTAL pentru un super fotbalist! Spaniolii anunţă: ”Transferul este rezolvat!”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi FC Barcelona se luptă pentru semnătura lui Fabian Ruiz, fotbalist care a impresionat la Campionatul European de Tineret Under 21.

Barcelona a deschis prima pista Fabian Ruiz, susţine Diario Gol, în condiţiile în care Sergio Busquets, Ivan Rakitic şi Arturo Vidal sunt toţi trecuţi de 30 de ani, iar Ernesto Valverde vrea un jucător cu potenţial şi calitate în acea zonă.

Real Madrid îl urmăreşte de mai mult timp pe Ruiz, dar madrilenii nu au făcut ofertă pentru el, atunci când Ruiz încă evolua în Spania.

Pe acest front, cele două mari rivale au ajuns din nou să se lupte pentru un fotbalist. De această dată, unul autohton.

Catalanii, dispuşi să facă un sacrificiu pentru Ruiz

Carles Alena şi Riqui Puig sunt variantele pe care FC Barcelona le are în curtea proprie în această zonă a terenului. Niciuna dintre ele nu convinge însă suficient de mult, astfel că gruparea blaugrana, actuala campioană a Spaniei a trecut la negocieri pentru transferul lui Fabian Ruiz.

Oficialii catalani îl văd pe Ruiz varianta potrivită pentru a-l acompania pe Frenkie de Jong, un alt jucător tânăr de mare perspectivă, care începe să confirme în linia mediană a formaţiei lui Valverde.

La cei 1.90 m ai săi, Ruiz a făcut un sezon excelent la Betis, apoi a impresionat şi în tricoul lui Napoli. Declarat cel mai bun jucător de la Europeanul de Tineret Under 21, Fabian Ruiz a lăsat o impresie excelentă în rolul de mijlocaş interior. Pare exact ceea ce caută FC Barcelona în acest moment, iar calitatea spaniolului i-a convins inclusiv pe ”greii” din vestiar: Leo Messi, Gerard Pique sau Jordi Alba.

Barca a încercat să-l cumpere pe Ruiz încă din 2017, dar oficialii catalani au considerat atunci pretenţiile lui Betis, exagerate. Napoli l-a cumpărat pentru 30 de milioane de euro şi l-au blindat cu un contract excelent pe 5 sezoane. Din informaţiile Diario Gol, FC Barcelona l-a studiat intens în ultima vreme chiar la faţa locului. Ultima dată la partida Lecce-Napoli.

Surpriză! Fabian Ruiz preferă Real Madrid

Diario Gol susţine că cea mai mare problemă a catalanilor în acest moment este că Fabian Ruiz nu vrea să se transfere la Barca.

Mijlocaşul spaniol pare mai atras de interesul Realului, considerând că proiectul sportiv al Barcelonei este în declin. Real Madrid va studia posibilitatea de a-l transfera de la Napoli. Se zvoneşte că madrilenii n-au cedat uşor pretenţiilor de a-l ceda pe James Rodriguez pe San Paolo, pentru a-l putea folosi pe columbian vara viitoare într-un eventual schimb de jucători. Asta îi face pe jurnaliştii spanioli să considere că ”transferul lui Ruiz la Real Madrid este rezolvat!” Rămâne de văzut.

Cert este că războiul dintre cele două mari rivale pentru semnătura lui Fabian Ruiz, pare abia la început. 

Afla mai multe despre: fabian ruizreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare