Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi Inter Milano ar fi negociat transferul unui jucător după confruntarea directă din UEFA Champions League

Real Madrid şi Inter Milano ar fi negociat transferul unui jucător după confruntarea directă din UEFA Champions Leaguegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Spaniolii anunţă că Real Madrid a negociat transferul lui Skriniar după duelul cu Inter Milano din UCL.

Negocieri între Real Madrid şi Inter pentru Skriniar

Real Madrid a câştigat cu noroc pe terenul lui Inter şi a debutat cu o victorie în Ligă. Skirniar (9), Lautaro (37) şi Dzeko (54) au trecut pe lângă gol pe parcursul meciului. Nici unul nu a reuşit să înscrie, iar la final Inter a fost pedepsită: madrilenii au combinat superb, iar nou intraţii Camavinga şi Rodrygo au produs golul de trei puncte pentru echipa lui Ancelotti.

Unul dintre fotbaliştii care au impresionat acest meci a fost Milan Skriniar, fundaşul formaţiei Inter Milano. ”A demonstrat că este printre cei mai buni fundaşi din lume” scrie Diario Gol.

”Pe Santiago Bernabeu, Skriniar este văzut drept un transfer interesant. Florentino Perez vrea ca el să fie înlocuitorul lui Skriniar” scrie sursa citată, care completează: ”Preşedintele a întrebat despre fundaşul slovac şi ştie că trebuie să plătească 60 de milioane de euro. Inter este obligată să-l cedeze pentru că fotbalistul nu şi-a prelungit contractul scadent în 2023. Astfel, în vara viitoare, el ar urma să plece” mai scrie sursa citată. Diario gol dă ca şi făcut transferul fotbalistului de la Inter la Real Madrid.

Cotat la 60 de milioane de euro, fundaşul în vârstă de 26 de ani s-a născut în Slovacia la Ziar nad Hronom. A început fotbalul la Zilina şi a ajuns în Italia, în 2016, atunci când a fost achiziţionat de Sampdoria. Din 2017 joacă la Inter Milano, are 46 de selecţii în prima reprezentativă a Slovaciei şi 171 de meciuri pentru gruparea italiană. 

Afla mai multe despre: skiriniarflorentino perezinter milanoreal madrid 

viewscnt
Articole similare