Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid şi Manchester United plănuiesc schimbul verii. Dezvăluiri de ultimă oră din Spania

Real Madrid şi Manchester United plănuiesc schimbul verii. Dezvăluiri de ultimă oră din Spania

Real Madrid

Comentarii

Jurnalistul Carlos Carpio de la MARCA anunţă că un posibil schimb între Real Madrid şi Manchester United pentru această vară, nu este deloc exclus.

”Cea mai atipică perioadă de mercato din ultimii ani din cauza pandemiei de coronavirus poate aduce o mare surpriză” scrie sursa citată, care notează că Real Madrid ar putea insista pentru transferul francezului Paul Pogba, fotbalist solicitat în mod expres de antrenorul Zinedine Zidane.

Cine ar merge la schimb pe Old Trafford? ”Ţinând cont că nu se vor cheltui sume mari de bani, Real l-ar putea oferi pe Bale” scrie Carpio.

Schimbul pare ipotetic în acest moment, dar Manchester United n-a renunţat încă la ideea că se poate alege cu serviciile starului galez, care nu pare să mai conteze pentru Zidane.

”80 de milioane este cota de piaţă a lui Pogba, 28 de milioane cota lui Bale, conform Transfermarkt. Impresarul lui Bale rămâne ferm pe poziţii şi susţine că Bale este în continuare printre cei mai buni din lume” mai scrie Carlos Carpio, care anunţă că mutarea s-ar putea produce, cu o diferenţă de bani pe care ar urma să o acopere Real Madrid.

Afla mai multe despre: real madridmanchester unitedpogbabale 

viewscnt
Articole similare