Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid transferă de la Manchester City. Zidane l-a găsit pe înlocuitorul lui Bale, care va pleca de pe "Bernabeu"

Real Madrid transferă de la Manchester City. Zidane l-a găsit pe înlocuitorul lui Bale, care va pleca de pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Riyad Mahrez (29 de ani), fotbalistul lui Manchester City, poate fi înlocuitorul lui Gareth Bale la Real Madrid. Presa din Franţa avansează acestă variantă care ar fi pe placul lui Zinedine Zidane (48 de ani), antrenorul Realului.

În sfârşit, Bale va pleca de la Real Madrid, se pare, iar Zinedine Zidane vrea să acopere plecarea galezului. Potrivit presei franceze, Mahrez e alesul lui Zidane. Algerianul nu joacă foarte mult nici la Manchester City, iar Zidane l-ar vrea în echipa sa. Doar că nici la Real Madrid n-ar avea mari şanse, având în vedere concurenţa cu mai tinerii brazilieni Rodrygo şi Vinicius Jr, pentru care Florentino Perez a plătit bani grei.

Mahrez mai are contract cu Manchester City până în 2023. Sursa citată mai scrie faptul că reprezentanţii Realului au contactat deja anturajul lui Mahrez pentru a vedea dacă o mutare la Real Madrid e pe placul său. Pentru că Mahrez mai are contract cu City, Real Madrid va trebui să negocieze un eventual transfer.

Manchester City l-a transferat pe Mahrez de la Leicester, în schimbul a aproape 68 de milioane de euro şi e greu de crezut că îl va vinde la "reducere" către Real Madrid.

Afla mai multe despre: riyad mahreztransferreal madrid 

viewscnt
Articole similare