Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid trebuie să vândă din staruri ca să-i facă loc unui puşti de 17 ani. Modric, Isco sau James Rodriguez, în pericol!

Real Madrid trebuie să vândă din staruri ca să-i facă loc unui puşti de 17 ani. Modric, Isco sau James Rodriguez, în pericol!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid vrea să-l transfer pe Eduardo Camavinga (17 ani) de la Rennes, dar ca să-i facă loc "wonderkid-ului" francez trebuie să vândă din jucătorii pe care îi are în acest moment în lot. Odată cu reîntoarcerea tuturor jucătorilor pe care Real Madrid îi are împrumutaţi, "Los Blancos" vor avea nu mai puţin de 37 de jucători în lot, ceea ce este foarte mult.

Zinedine Zidane şi Florentino Perez au făcut o ţintă din transferul lui Eduardo Camavinga, puştiul francez care joacă în mod constant la Rennes, în Franţa, deşi are dor 17 ani. Mijlocaş central închizător, Camavinga e perceput drept un star în devenire, având în vedere potenţialul său, iar Realul vrea să îl transfere. Dar, ca să-i facă loc, madrilenii vor trebui să vândă.

"Albii" au o mulţime de jucători împrumutaţi în acest moment, iar când toţi aceştia se vorîntoarce la clubul-mamă va fi o adevărată aglomeraţie în lotul lui Zinedine Zidane. Astfel, Perez şi Zidane vor trebui să se decidă asupra lotului pe care vor să-l păstreze pentru sezonul viitor. "Florentino Perez e captivt de Eduardo Camaving", scrie ziarul madrilen Marca.

În acest moment, Real Madrid îi are pe Casemiro, Fede Valverde, Toni Kroos, Luka Modric, Isco, James Rodriguez, Reinier şi Brahim Diaz disponibili pentru linia de mijloc în lot. Modric, Isco, James Rodriguez şi Diaz au fost trecuţi deja pe lista plecărilor, mutări care vor face loc venirii puştiului Eduardo Camavinga.

Afla mai multe despre: real madridtransferurieduardo camavinga 

viewscnt
Articole similare