Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid tremură pentru calificarea în optimi. Echipa lui Zidane pierde la Kiev în faţa celor de la Şahtior

Real Madrid tremură pentru calificarea în optimi. Echipa lui Zidane pierde la Kiev în faţa celor de la Şahtior

Fotbal

Comentarii

Putea fi 2-0 pentru Real după mai puţin de jumătate de oră de joc, însă bara i-a salvat de două ori pe gazde

Mari probleme pentru Real Madrid după o nouă înfrângere în faţa celor de la Şahtior Doketk. În meciul de la Madrid, tot echipa din Ucraina a câştigat, scor 3-2.

Meciul a început bine pentru Real, echipa lui Zidane a fost prezentă în permanenţă în jumătatea adversă. Marco Ascensio a fost în două rânduri aproape de gol, însă de fiecare dată a lovit bara porţii gazdă. La pauză s-a intrat cu 0-0 iar repriza secundă s-a desfăşurat în acelaşi ritm, cu Real în atac. Numai că de data aceasta, contraatacurile celor de la Şahtior au avut rezultat. Mai întâi Dentinho înscrie în minutul 57 ajutat şi de greşeli în defensivă ale fundaşilor madrileni ca mai apoi Manor Solomon, tot după un contraatac, face 2-0 la numai 8 minute de la intrarea pe teren.

Real Madrid este în momentul de faţă pe loc de Europa League cu o etapă înainte de finalul grupei. Cu 7 puncte, echipa lui Zidane este la egalitate cu Şahtior. 6 puncte a luat Şahtior de la Real, iar în rest are o singură remiză şi alte două înfrângeri.

În seara aceasta se va mai juca Borussia Moenchengladbach - Inter Milan. Cu o victorie nemţii sunt calificaţi de pe locul 1, iar Inter este eliminată din toate competiţiile. O victorie a Interului în schimb ar păstra deschisă calificarea până în ultima etapă.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare