Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid trimite un jucător la echipa patronată de brazilianul Ronaldo

Real Madrid trimite un jucător la echipa patronată de brazilianul Ronaldo
Comentarii

Real Madrid l-a trimis pe tânărul portar Andriy Lunin, împrumut un sezon, la echipa patronată de fosta legendă a clubului madrilen, brazilianul Ronaldo. Ucrainianul de 21 de ani a fost împrumutat şi anul trecut, în Primera Division, la Leganes.

Al treilea portar al celor de la Real Madrid, ucrainianul Andriy Lunin, a fost trimis să joacă un sezon, sub formă de împrumut, la echipa patronată de legendarul atacant al Braziliei şi al celor de la Real Madrid, Ronaldo Nazario da Lima (42 de ani). Pentru Lunin, va fi al doilea împrumut, după cel din sezonul trecut, de la Leganes, unde a apărat în cinci partide. În acest moment, Real Madrid se bazează pe doi portari de clasă mondială, belgianul Thibault Courtois şi costaricanul Keylor Navas. Zinedine Zidane şi-a trimis împrumut şi al patrulea portar, fiul său, Luca Zidane, la Racing Santander, în liga secundă din Spania.

Andriy Lunin a fost cumpărat de Real Madrid în anul 2017, de la Zorya Luhansk pentru 14 milioane de euro. În acest an, reprezentativa U20 a Ucrainei a câştigat campioantul Mondial la această categorie de vârstă, iar Lunin a fost declarat cel mai valoros portar al competiţiei. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare