Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid vrea 350 de milioane de euro pentru Martin Odegaard! În ce condiţii poate pleca norvegianul de pe Bernabeu

Real Madrid vrea 350 de milioane de euro pentru Martin Odegaard! În ce condiţii poate pleca norvegianul de pe Bernabeugalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Norvegianul Martin Odegaard şi-ar fi cerut plecarea de la Real Madrid, în iarnă, din cauza diferenţelor dintre el şi antrenorul Zinedine Zidane.

Martin Odegaard, unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti ai lumii, a plecat de la Real Madrid la Arsenal, sub formă de împrumut.

Norvegianul a fost cedat după ce şi-a cerut singur plecarea de la Real Madrid, întrucât nu primea minute suficiente din partea antrenorului Zinedine Zidane, scrie El Mundo.

Madridul a acceptat să-l împrumute la Arsenal, formaţie care se pare că ar fi interesată să-l transfere definitiv. Doar că, scriu spaniolii, dacă londonezii vor să-l achiziţioneze pe Odegaard au o singură variantă: să-i plătească acestuia clauza de reziliere. Una care se ridică potrivit presei din Spania la 350 de milioane de euro!

Florentino Perez nu este dispus să renunţe la serviciile fotbalistului norvegian, astfel că şi-a anunţat colaboratorii că singura situaţie în care va lua în calcul un transfer definitiv al lui Odegaard este ca un club să-i plătească acestuia clauza de 350 de milioane de euro!

Martin Odegaard are 22 de ani şi este cotat la 40 de milioane de euro. El a jucat doar 232 de minute pentru Real Madrid în La Liga, după ce cu un sezon în urmă, impresionase la Real Sociedad. A fost cedat la Arsenal Londra, acolo unde a jucat deja patru meciuri în Premier Leagueşi un prim meci în UEFA Europa League, cu Benfica. 

Afla mai multe despre: martin odegaardreal madridarsenal 

viewscnt
Articole similare