Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid vrea să îl transfere pe Harry Kane. Englezul sfătuit să nu plece pe Bernabeu. "I-aş spune să meargă aici"

Real Madrid vrea să îl transfere pe Harry Kane. Englezul sfătuit să nu plece pe Bernabeu. "I-aş spune să meargă aici"
Comentarii

Harry Kane este aproape de ultimul sezon la Tottenham. Atacantul englez este curtat de Barcelona şi Real Madrid.

Harry Kane este aproape de a pleca la o echipă de top la finalul acestui sezon. Atacantul englez este, cel mai probabil, la ultimul sezon alături de Tottenham şi în vară ar putea ajunge la Barcelona sau Real Madrid.

Real Madrid îl vrea pe Kane, dar acesta este sfătuit să nu plece pe Bernabeu

Lucrul care îl face pe Kane să aleagă plecarea de la Spurs este faptul că ar vrea să câştige trofee, ceea ce în tricoul echipei londoneze nu a reuşit. În presa din străinătate se tot zvoneşte faptul că atacantul în vârstă de 27 de ani ar putea ajunge la Barcelona sau Real Madrid în schimbul sumei de 100 milioane de euro.

Legat de acest zvon, a discutat şi Rafael Van Der Vaart, care a trecut pe la Real Madrid în cariera sa, dar şi pe la Tottenham. Mijlocaşul olandez îl sfătuieşte pe Kane să nu meargă pe Bernabeu, deoarece Van Der Vaart consideră că Premier League este campionatul cel mai potrivit pentru Harry şi că doar aici va putea fi la nivelul pe care şi-l doreşte, doar că ar trebui să se transfere la un alt club, cum ar fi Manchester United.

"El (Kane) are dreptate, deşi, desigur, Kane este omul lui Tottenham. Poate sună nebunesc, dar aproape că i-aş spune să meargă la Manchester United, să rămână în Anglia. De obicei, nu a fost un succes când un jucător englez a mers la Real Madrid.", a declarat Van Der Vaart, conform Sportbible.com. 

Harry Kane este curtat şi de alte cluburi mai mari din Europa, cum ar fi Juventus sau Manchester City, echipe cu care ar putea face performanţe mai mari decât alături de Tottenham, care oricum ia în considerare vânzarea englezului şi chiar a lui Son, pentru a scăpa de problemele financiare.

Cota de piaţă a lui Harry Kane este de 120 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: harry kanevan der vaart 

viewscnt
Articole similare