Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid vrea să-l trimită pe brazilianul Reinier la un alt club din La Liga

Real Madrid vrea să-l trimită pe brazilianul Reinier la un alt club din La Liga

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Real Madrid îl va aduce înapoi de la Dortmund pe brazilianul Reinier, pe care îl va împrumuta în La Liga.

Reinier nu s-a impus la Borussia Dortmund, acolo unde a marcat o singură dată, în cele 13 meciuri în care a evoluat în toate competiţiile. Rareori titular la Borussia, brazilianul ar urma să revină în vară la Real Madrid, club care vrea să-l cedeze din nou, pentru ca fotbalistul să primească tot mai multe minute.

Valencia şi Villarreal sunt cele două cluburi interesate de serviciile brazilianului. Pare însă puţin probabil ca Real Madrid să îl trimită pe brazilian la Villarreal, după ce la împrumutul lui Takefusa Kubo, cele două cluburi au avut o serie de divergenţe.

Cel mai probabil, madrilenii ar urma să-l direcţioneze pe Reinier către Valencia, dar spaniolii scriu că există şi alte echipe interesante de serviciile fotbalistului sud american. Cluburi din Bundesliga şi Serie A l-ar dori tot sub formă de împrumut.

30 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru jucătorul brazilian, care momentan nu a evoluat pentru prima echipă a clubului.

Afla mai multe despre: reinier jesusreal madrid 

viewscnt
Articole similare