Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Sociedad a câştigat în inferioritate numerică şi a devenit lider în La Liga!

Real Sociedad a câştigat în inferioritate numerică şi a devenit lider în La Liga!

La Liga

Comentarii

Real Sociedad a câştigat partida cu Mallorca, scor 1-0.

20 de puncte după primele 9 runde de campionat, 12 goluri marcate şi 7 primite. O singură înfrângere de când a început sezonul, iar trupa lui Imanol Alguacil s-a instalat în fotoliul de lider din La Liga.

Julen Lobete a făcut-o lider pe Real Sociedad

N-a fost deloc un meci uşor pentru Real Sociedad în faţa Mallorcăi. Formaţia lui Alguacil a rămas în inferioritate numerică în minutul 45+1, atunci când Aihen Munoz a încasat al doilea cartonaş galben.

Imanol a făcut două schimbări la pauză şi i-a trimis în teren pe Zubimendi şi Gorosabel. A renunţat la un mijlocaş ofensiv şi a căutat mai multă consistenţă la mijlocul terenului, acolo unde Mallorca a impresionat în prima parte.

În minutul 67 l-a aruncat în teren şi pe Lobete, aripa stânga de numai 21 de ani. Fotbalistul crescut de Real Sociedad după ce s-a format la Antiguoko a dat lovitura în minutul 90, când a marcat golul care a dus-o pe Real Sociedad, temporar, pe primul loc în La Liga.

În celălalt meci al zilei, Getafe şi Levante au terminat la egalitate, 0-0. Sociedad le depăşeşte pe Real Madrid şi Atletico Madrid, iar pe 24 octombrie, formaţia lui Alguacil va juca pe Wanda Metropolitano.

Afla mai multe despre: real sociedadjulen lobete 

viewscnt
Articole similare