Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Sociedad este noul lider din Spania! VIDEO rezumatele zilei de duminică din LaLiga

Real Sociedad este noul lider din Spania! VIDEO rezumatele zilei de duminică din LaLiga

La Liga

Comentarii

Şase meciuri s-au jucat duminică în LaLiga. Partidele programate în etapa cu numărul VI s-au văzut pe programatele Telekom Sport.

Betis - Real Sociedad 0-3

Real Sociedad este noul lider din La Liga, după o victorie categorică obţinută pe terenul lui Betis. Portu a înscris primul, după o centrare perfectă a lui Oyarzabal. Internaţionalul spaniol a marcat pentru 2-0, din penalty. Tabela a fost închisă de Januzaj, care l-a torpilat pe portarul lui Betis. După şase etape, Real Sociedad are 11 puncte, la fel ca Villarreal.

Vilarreal - Valencia 2-1

Derby-ul dintre Villarreal şi Valencia a fost câştigat de submarinul galben cu ajutorul a doi foşti lilieci. Paco Alcacer, fotbalist care a evoluat şapte ani în tricoul Valenciei, a deschis scorul din penalty şi a devenit golgheterul la Liga, cu patru reuşite. Portughezul Guedes a egalat pentru oaspeţi cu o torpilă la care Asenjo nu a avut nici o şansă. Golul victoriei lui Villarreal a venit de la Parejo, cel care în vară era căpitanul Valenciei şi cel mai vechi jucător din lot. S-a terminat 2-1 pentru galbeni, care nu au mai pierdut acasă cu marea rivală de patru meciuri.

Bilbao - Levante 2-0

Athletic Bilbao a obţinut primul succes pe teren propriu în acest campionat, după confruntarea cu Levante. Golurile au venit în ultima jumătate de oră. Berenguer, jucător venit de la Torino în această vară, a punctat pentru prima dată în tricoul bascilor. Iniaki Williams a închis tabela cu prima sa reuşită stagională.

Huesca - Valladolid 2-2

Huesca a salvat un punct în meciul de acasă cu Valladolid. Oaspeţii au condus cu 2-0 după reuşitele lui Gonzalez şi Rubio din penalty. Mir a dat semnalul revenirii celor de la Huesca. Ramirez a făcut 2-2, iar nou promovata are cinci egaluri consecutive în şase etape.

Alaves - Elche 0-2

O altă nou promovată, Elche, a câştigat pe terenul lui Alaves. Milla a înscris în prima repriză. Tete a închis tabela, iar nou promovata a strâns două succese în patru runde.

Eibar - Osasuna 0-0

Eibar şi Osasuna au terminat la egalitate fără goluri. Bryan Gill a avut cele mai mari ocazii ale gazdelor (75 si 93). Cele două echipe se află în a doua jumătate a clasamentului.

Afla mai multe despre: laliga 

viewscnt
Articole similare