Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Sociedad - Real Madrid 3-1. Echipa lui Zidane ajunge la 11 înfrângeri în acest sezon de La Liga

Real Sociedad - Real Madrid 3-1. Echipa lui Zidane ajunge la 11 înfrângeri în acest sezon de La Liga

Real Madrid

Comentarii

Fără un obiectiv în acest final de sezon, Real Madrid a pierdut partida jucată în faţa bascilor, deşi a condus încă din minutul 6.

FINAL | Real Sociedad - Real Madrid 3-1 (Merino '26, Zaldua '57, Barrenetxea '67 / B.Diaz '6) 

Min 67 GOOOL Sociedad: Centrare care îl depăşeşte pe Nacho, mingea ajunge la Oyarzabal care şutează în bară, apoi balonul sare la Barrenetxea care înscrie, 3-1  

Min 57 GOOOL Sociedad: Zaldua îşi aduce echipa în avantaj, 2-1 

Min 40 Ratare Sociedad: Willian Jose ratează lovitura de la 11 m

Min 39 Penalty Sociedad: Vallejo face henţ pe linia porţii şi primeşte cartonaş roşu. Gazdele benficiază de un penalty 

Min 26 GOOOL Sociedad: Fază superbă a bascilor finalizată cu gol de Merino după un şut din careu, 1-1

Min 6 GOOL Real: Acţiune a lui Brahim Diaz care fentează un adversar şi marchează cu un şut pe sub goalkeeperul advers, 0-1

Echipele de start:

Real Sociedad: Rulli; Zaldua, Héctor Moreno, Llorente, Muñoz; Pardo, Zubeldia, Merino; Barrenetxea, Willian José, Oyarzabal

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Vallejo, Nacho, Kroos, Benzema, Marcelo, Casemiro, Asensio, Brahim, Isco.


Elevii lui Zinedine Zidane sunt siguri de locul 3 în campionat. Este locul pe care gruparea blanco va încheia acest sezon competiţional, daca Atletico Madrid va mai obţine un singur punct din ultimele două partide ale sezonului.

  • Real Sociedad - Real Madrid LIVE VIDEO duminică la Telekom Sport de la ora 19:30

Realul lui Zidane nu o duce extraordinar. Sigur, tehnicianul francez are scuza faptului că a preluat o echipă fără vreun obiectiv real în actuala stagiune, iar în ultimele etape ale sezonului Zizou a căutat să vadă pe cine poate conta şi pe cine nu din sezonul următor. Doar două victorii au madrilenii în ultimele 5 meciuri jucate în La Liga, exact acelaşi număr de succese pe care l-a legat şi Real Sociedad. Bascii sunt pe locul 8 cu 47 de puncte şi sunt departe de grijile retrogradării. Ba chiar, cu puţin noroc ar putea ajunge pe locul 7, care poate duce în preliminariile Europa League.

În deplasare, Los Blancos nu mai câştigă din luna martie. Ultimul succes al madrilenilor a fost obţinut pe terenul celor de la Valladolid, atunci când pe banca ”albilor” se afla Santiago Solari. Pe teren propriu, nici Real Sociedad nu o duce extraordinar. Are doar 6 victorii în 18 meciuri jucate în actuala stagiune.

  • Real Sociedad - Real Madrid LIVE VIDEO duminică la Telekom Sport de la ora 19:30

Madridul a câştigat ultimele 3 deplasări de pe Anoeta, iar ultima dată a pierdut în Ţara Bascilor contra lui Real Sociedad, în august 2014, scor 2-4. A fost singura victorie a formaţiei de pe Anoeta din 2004 încoace, madrilenii dominând seria întâlnirilor directe disputate pe terenul lui Sociedad, indiferent de competiţia în care s-au jucat meciurile.

La casele de pariuri, Real Madrid este considerată uşor favorită pentru acest duel, dar cel mai probabil, Zinedine Zidane va rula lotul pe care îl are la dispoziţie. Brahim Diaz, care a jucat în ultima vreme pentru gruparea merengue ar putea fi din nou titular, mai ales după evoluţia bună din partida cu Villarreal. Tot printre titulari ar putea reveni şi Vinicius Junior, brazilianul care ar bifa astfel primul joc sub comanda lui Zidane din această postură. Este interesant de urmărit dacă galezul Gareth Bale, (lăsat în afara lotului la meciul cu Villarreal) va avea duminică un alt rol, sau Zizou chiar a decis să renunţe la el.

  • Real Sociedad - Real Madrid LIVE VIDEO duminică la Telekom Sport de la ora 19:30

Partida Real Sociedad - Real Madrid se joacă duminică de la ora 19:30 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport. Fazele importante se văd pe site-ul www.telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: real madridreal sociedadla liga 

viewscnt
Articole similare