Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real vrea să-i transfere pe Neymar sau Mbappe. PSG răspunde dur! Francezii sunt gata să-l facă Varane cel mai scump fundaş din ISTORIE

Real vrea să-i transfere pe Neymar sau Mbappe. PSG răspunde dur! Francezii sunt gata să-l facă Varane cel mai scump fundaş din ISTORIE

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid le face ”ochi dulci” lui Neymar şi Mbappe de la Paris Saint Germain, dar ar putea să-l piardă pe Varane chiar în detrimentul francezilor.

După ce Bayern a plătit celor de la Atletico 80 de milioane de euro pentru Hernandez, francezul a devenit al doilea cel mai scump fundaş din istorie. El ar putea fi depăşit în această vară de un coleg de echipă naţională.

120 de milioane de euro vrea să plătească PSG pentru Raphael Varane, care ar deveni astfel cel mai scump fundaş din toate timpurile. Scăpată de riscul excluderii din UEFA pentru încălcarea fair-play-ului financiar, PSG a pus la cale un plan.

Vrea să-i vândă pe Marquinhos, Di Maria şi Draxler pentru a nu mai risca nimic. Ulterior, parizienii l-ar putea achiziţiona pe Varane cu banii obţinut din vânzarea celor trei. Real Madrid pare să intre în alertă din cauza situaţiei fundaşului francez. Mai ales că, se aude, agentul fotbalistului pune condiţii ca Raphael să rămână pe Bernabeu: un salariu anual de 13 milioane de euro, adică un salariu comparabil cu cel încasat de căpitanul Sergio Ramos!

În aşteptarea lui Mbappe sau Neymar, Real Madrid ar putea trece printr-o situaţie similară cu cea a Barcelonei. Catalanii l-au curtat o vară întreagă pe Verratti, până când PSG a oprit pentru o secundă Planeta şi l-a transferat pe Neymar, chiar de la gruparea blaugrana. A fost şi rămâne cel mai scump transfer din toate timpurile. 

Afla mai multe despre: varanepsg 

viewscnt
Articole similare