Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Realism şi sinceritate din partea selecţionerului. Semnal de alarmă înainte de meciul cu Germania: ”Bine că nu se joacă astăzi!

Realism şi sinceritate din partea selecţionerului. Semnal de alarmă înainte de meciul cu Germania: ”Bine că nu se joacă astăzi!

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi a tras un semnal de alarmă în conferinţa de presă susţinută astăzi cu privire la concentrarea elevilor săi.

România joacă joi, de la ora 19:00 în semifinalele Euro 2019 contra Germaniei, dar selecţionerul Mirel Rădoi atrage atenţia asupra concentrării băieţilor săi: ”Să fiu sincer suntem cam prea euforici. Mă bucur că partida e mâine seară şi nu azi,  pentru că nu ştiu dacă ne-am fi ridicat la nivelul partidei” a mărturisit cu o sinceritate demnă de invidiat, selecţionerul naţionalei de tineret.

El a completat: ”E şi normal, revenim după 55 de ani la JO, la anul vor fi 56 de ani, participăm după 21 de ani la Euro şi am trecut de grupe, suntem în semifinale. E normal să fie doza de euforie, dar mă bucur că partida e mâine seară şi încercăm să îi aducem cu picioarele pe pământ până la ora partidei” a mai pus Rădoi, în conferinţa de presă premergătoare meciului din semifinalele turneului final.

În semifinalele Euro 2019, joi, de la ora 19:00, România va întâlni Germania, la Bologna, iar Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia. de la ora 22:00. "Va trebui să înscriem mâine seară, pentru că nu am făcut-o în ultima partidă şi trebuie să arătăm că nu degeaba am ajuns pe locul doi la echipa cu cele mai multe goluri înscrise. În al doilea rând cred că atâta timp cât nu vom primi gol şi vom fi foarte organizaţi putem să punem probleme mari Germaniei mâine seară. Sunt destul de periculoşi când au mingea, sunt dinamici, fac un pressing agresiv, dacă nu vom fi receptivi putem întâmpina probleme destul de mari", a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Germania, din semifinala Campionatului European U21. 

Afla mai multe despre: mirel rădoiechipa naţionalăunder 21 

viewscnt
Articole similare