Experiențe împreună.
You are here:

Rebecca Landrith, una dintre figurile recunoscute de la TV în SUA, a fost ucisă. Cine e presupusul criminal

Rebecca Landrith, una dintre figurile recunoscute de la TV în SUA, a fost ucisă. Cine e presupusul criminalgalerie foto

Diverse

Comentarii

Rebecca Landrith, cunoscută în SUA pentru reclamele de la TV şi pentru prezentările de modă, a fost ucisă cu sânge rece, la 47 de ani. Poliţia a arestat deja un suspect, pe care l-a acuzat de omucidere şi abuz.

Corpul modelului american a fost găsit în vestul Pennsylvaniei, SUA. Anchetatorii au descoperit că femeia a fost împuşcată de 18 ori, după ce criminalul a abuzat-o, ca mai apoi să o mute de la locul crimei, la marginea unei autostrăzi. 

Imaginea pe care anchetatorii au văzut-o la faţa locului a arătat modul brutal în care a fost ucisă femeia. Rebecca Landrith a fost împuşcată în cap, gât, mâini şi în piept, conform medicului legist. Poliţia l-a reţinut pe presupusul criminal. 

Galerie foto cu Rebecca Landrith

Numele său e Tracy Rollins Jr, un şofer de TIR de 28 de ani, care e acuzat de omucidere şi abuz, în privinţa modelului american din New York. Numele bărbatului se afla scris într-o notiţă descoperită în buzunarul victimei. Deşi iniţial a negat că o cunoştea pe Rebecca Landrith, Tracy Rollins Jr a recunoscut că a călătorit împreună cu ea. 

În cabina şoferului, anchetatorii au descoperit gloanţe, rămăşiţe umane şi semne că acesta a încercat să cureţe sânge. 

Conform Daily Star, suspectul s-a dat de gol când le-a spus anchetatorilor că nu doreşte să-i mintă într-un caz de crimă, deşi autorităţile nu l-au informat cu privire la decesul femeii. 

Rebecca Landrith a devenit cunoscută în SUA, după ce a jucat în mai multe reclame şi a defilat ca model la diferite evenimente. Femeia a fost finalistă, în 2014, la Miss Manhattan şi a câştigat titlul de Miss Lady Liberty of America It Girl.

Galerie foto cu Rebecca Landrith

viewscnt
Articole similare