Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rebranding total în Formula 1. Începând cu sezonul viitor, o echipă de tradiţie avea purta un alt nume şi va avea culori noi

Rebranding total în Formula 1. Începând cu sezonul viitor, o echipă de tradiţie avea purta un alt nume şi va avea culori noi

Formula 1

Comentarii

Echipa de Formula 1 Renault se va numi Alpine din 2021, iar "îmbrăcămintea" galben-negru va fi înlocuită de albastru, alb şi roşu, culorile drapelului francez, informează AFP.

Marca Alpine are tradiţie în cursele de maşini sportive şi a fost recent prezentă în Campionatul Mondial de Anduranţă, în clasa LMP2.

"Pentru Alpine, aceasta este o etapă cheie pentru a accelera dezvoltarea şi răspândirea mărcii. Monoposturile echipei vor continua să beneficieze de expertiza unică a Grupului Renault în materie de motorizare hibridă, iar numele său E-Tech va fi păstrat", a precizat Renault, într-un comunicat de presă.

"Prin lansarea Alpine, un simbol al excelenţei franceze, în proba regină a sportului cu motor, continuăm aventura constructorilor într-un sport reînnoit”, a spus Luca De Meo, CEO al grupului Renault.

Schimbarea numelui nu va aduce modificări în structura de conducere, astfel că echipa îl va avea în frunte tot pe Cyril Abiteboul.

În 2021, piloţii Alpine vor fi francezul Esteban Ocon şi spaniolul Fernando Alonso. Acesta din urmă îl va înlocui pe australianul Daniel Ricciardo, care va trece la McLaren.

Afla mai multe despre: formula 1renaultalpine 

viewscnt
Articole similare