Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Record de participanţi la MIB! VIDEO | Aici ai totul despre Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport

Record de participanţi la MIB! VIDEO | Aici ai totul despre Maratonul International Brasov powered by Telekom Sportgalerie foto

Special

Comentarii

Organizatorii Maratonului Internaţional Braşov powered by Telekom Sport, competiţie care a avut un număr record de 4.120 de pasionaţi de mişcare înscrişi la startul celei de-a cincea ediţii, anunţă astăzi câştigătorii.

  • Competiţia a avut la start şi sportivi de la 107 asociaţii şi cluburi sportive din România
  • Câştigătorii probei de Maraton, dar şi cei mai bine clasaţi români la categoriile masculin şi feminin, sunt Andrei Bogaci şi Maria Magdalena Veliscu
  • Semimaratonul a fost câştigat de Mihail Bizniuc la masculin şi Nicoleta Sasu la feminin

 

Suntem inca energizati dupa evenimentul weekendului trecut. Bucura-te de video-ul Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport, editia 2019

Posted by Maratonul International Brasov on Friday, May 31, 2019

Maratonul panoramic al României, membru acreditat AIMS, a fost câştigat de Andrei Bogaci – la masculin, care a parcurs distanţa de concurs în 02:46:00. Proba feminină a fost câştigată de Maria Magdalena Veliscu, cu un timp de 03:16:53.

Competiţia de Semimaraton a fost câştigată de Mihail Bizniuc, la masculin, care a înregistrat un timp de 01:11:14. La feminin, castigatoarea a fost Nicoleta Sasu, cu un timp de 01:34:06.

Cursa de 10 kilometri a avut podiumul masculin compus din Cristian Marian Mosoiu, Viorel Palici si Andrei Livezeanu, iar la feminin, pe primele trepte au urcat Maria Gabriela Herman, Roxana Sion şi Mirela Mihai.

Buna desfăşurare a evenimentului a fost asigurată de un număr record de 450 de voluntari, un grup consistent de entuziaşti care reprezintă angrenajul ce a făcut funcţională întreaga competiţie.

Informaţii complete despre clasarea tuturor participanţilor sunt disponibile la www.maratonulbrasov.ro.

Prin organizare şi calitatea traseului, competiţia a atras peste 150 de sportivi străini, din 34 de ţări si sportivi de la 107 cluburi si asociatii sportive din Romania, iar participanti Brasoveni au fost prezenti la start in numar de peste 1.450.

Competiţia din inima Transilvaniei, cu start şi finiş în Piaţa Sfatului, alergare pe cele mai importante străzi din Braşov şi traseu ce ajunge până în Poiana Braşov, a strâns participanţi din ţări precum Angola, Africa de Sud, American Samoa, Australia, Bangladesh, Bulgaria, Cehia, Cipru, Franta, Finlanda, Germania, Grecia, Hong-Kong, Iran, Italia, Israel, Irlanda, Jamaica, Marea Britanie, Mauritius, Mexic, Malaysia, Polonia, Rusia, Republica Moldova, Reunion, Rwanda, Statele Unite ale Americii, Serbia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria si Vietnam.

Maratonul Internaţional Braşov powered by Telekom Sport este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru oraşul gazdă, dar şi de promovare şi descoperire a obiectivelor turistice, culturale şi gastronomice din România.

Maratonul Internaţional Braşov este un eveniment organizat de ACS Smart Atletic Team şi Asociaţia Şapte Scări, powered by Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului, Telekom, Intersport, Cinema One, Skechers, Gold Nutrition, Dorna, Wd-40 si Temad, Columbia, Paradisul Acvatic, Oriflame şi Welness by Oriflame, Olympus, vinurile SERVE, TRISPORT.ro, WEPLAY, Fundatia E-mag- 140 de batai pe minut, SELF Yoga,  SmartBalance, Car-Path, Futuro.

Partenerii media ai competiţiei au fost Telekom Sport şi Virgin Radio.

Partenerii Instituţionali includ: Primăria Municipiului Braşov, Consiliul Judeţean Braşov, Federaţia Română de Atletism, AIMS – Asociatia Internaţională a Maratoanelor, Maratonul Internaţional de la Roma, World’s Marathon, Clubul Sportiv Corona Braşov şi Universitatea Transilvania Braşov, alături de Facultatea de Educaţia Fizică şi Sporturi Montane.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro  şi pe pagina de Facebook a competiţiei, www.facebook.com/maratonulbrasov

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mibmaratonul international brasov 

viewscnt
Articole similare