Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

RECORD I De doar 11 meciuri în Europa a avut nevoie Harlem Gnohere pentru a scrie istorie!

RECORD I De doar 11 meciuri în Europa a avut nevoie Harlem Gnohere pentru a scrie istorie!

UEFA Europa League

Comentarii

Cu golul de la Roma, "Bizonul" a izbutit să-i depăşească într-un top select pe Federico Piovaccari, Pantelis Kapetanos sau Adi Rocha şi a devenit cel mai bun marcator străin al Stelei în cupele europene.

50 de jucători străini au evoluat pentru Steaua în cupele europene. Dintre aceştia, 21 au reuşit să înscrie cel puţin un gol, iar Gnohere e cel mai bun la acest capitol. Are cinci reuşite, urmat de Piovaccari cu patru, Kapetanos, Tatu, Nikolici, Rocha şi Muniru, fiecare cu câte trei. 

Mai mult, după disputarea a 25 de etape din prima divizie, Gnohere e cel mai bun marcator al competiţiei, la egalitate cu George Ţucudean, amândoi având 12 reuşite. Casele de pariuri îl văd însă pe "Bizon" favorit să câştige acest trofeu personal la finalul sezonului, având cota 2,50. Ţucudean are 3,00, iar Gustavo, de la Universitatea Craiova, are 9,00. Există o cotă specială pentru ca FCSB să câştige campionatul şi Gnohere să iasă golgeter, 5,00.

"Voiam să întoarcem rezultatul din tur şi am reuşit cu mare stil. Echipa a demonstrat că are caracter. Unele goluri sunt rezultatul muncii întregii echipe. Sunt mândru că am trecut alături de ei de un moment dificil. Vreau să îi dedic cele trei goluri mamei mele", a declarat Ciro Immobile.

 

Afla mai multe despre: gnoheresteauafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare