Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

RECORD ISTORIC în Premier League. Masacru lângă Biserica St. Mary's. SCOR ULUITOR reuşit de Leicester în deplasare

RECORD ISTORIC în Premier League. Masacru lângă Biserica St. Mary's. SCOR ULUITOR reuşit de Leicester în deplasaregalerie foto

Premier League

Comentarii

Leicester City a făcut spectacol în deplasarea de la Southamtpon. Formaţia lui Brendan Rodgers a marcat nu mai puţin de 9 goluri, un record istoric pentru Premier League.

Seară ploioasă, frig şi un spectacol total. Pe St. Mary's Stadium, Leicester a zdrobit-o pe Southamtpon, scor 9-0.

Oaspeţii au marcat în minutul 10 prin Chilwell, apoi Bertrand a fost eliminat în minutul 12. De aici a început masacrul!

Leicester nu câştigase niciodată în Premier League într-o zi de vineri. Elevii lui Rodgers au mai marcat de 8 ori pe St. Mary's Stadium în ceea ce s-a transformat într- seară perfectă.

Tielemans a marcat pentru 2-0, iar Ayoze Perez a reuşit o ”dublă”. Până la pauză a marcat şi Jamie Vardy, iar Ayoze Perez a recidivat în minutul 57. Au fost primele sale goluri pentru Leicester, într-o seară incredibilă.

Vardy în minutul 58 şi James Maddison cu o execuţie senzaţională au dus scorul la 8-0, iar Vardy a mai înscris odată din penalty pentru un 9-0 istoric.

Leicester intră în istoria fotbalului britanic din nou. O singură echipă mai marcase de 8 ori în deplasare în istoria Premier League: Manchester United la Nottingham, acum 20 de ani. Ceea ce a reuşit Leicester însă nu a mai reuşit nimeni. Mai mult, Leicester City egalează recordul istoric al celei mai mari victorii din Premier League, Manchester United 9-0 Ipswich Town, care dăinuia din 1995.

 

 

Afla mai multe despre: leicester 

viewscnt
Articole similare