Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Record istoric stabilit de un puşti de la Villarreal! Fotbalistul poate deveni cel mai tânăr jucător care câştigă Europa League

Record istoric stabilit de un puşti de la Villarreal! Fotbalistul poate deveni cel mai tânăr jucător care câştigă Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Yeremi Pino este titular în finala Europa League dintre Villarreal şi Manchester United.

Tânărul jucător a bătut un record deţinut de către legendarul portar al lui Real Madrid Iker Casillas. La doar 18 ani şi 218 zile, Pino a devenit cel mai tânăr jucător iberic care evoluează într-o finală de cupă europeană.

Casillas avea 19 ani şi 4 zile la finala Champions League din 2000. De asemenea, el are şansa să devină cel mai tânăr câştigător de Europa League, chiar la prima finală pe care Villarreal o joacă. Recordul este deţinut de olandezul Robin van Persie care a câştigat Cupa UEFA în 2002. 

Yeremi Pino joacă finala Europa League după un alt moment istoric. El a devenit cel mai tânăr marcator pe terenul lui Real Madrid în secolul 21. În acest sezon, ibericul a marcat 7 goluri, iar la vârsta de 14 ani a fost dorit de Barcelona, dar e preferat să rămână la Villarreal. 

Afla mai multe despre: villareal 

viewscnt
Articole similare