Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Record mondial? Clubul care s-a despărţit de un jucător după ce nu i-a oferit nicio şansă timp de şapte ani

Record mondial? Clubul care s-a despărţit de un jucător după ce nu i-a oferit nicio şansă timp de şapte ani
Comentarii

Kenneth Omeruo a scăpat de coşmarul împrumuturilor după ce a fost cumpărat de Leganes de la Chelsea pentru 5,2 mlioane de euro.

În cei şapte ani în care a fost legitimat la londonezi Omeruo nu a jucat niciun meci în tricoul albastru. A fost mereu trimis să evolueze pentru o altă echipă sub formă de împrumut. Chelsea îl cumpărase în 2012 de la Standard Liege, iar fosta campioană a Europei a devenit astfel primul club din cariera de senior a nigerianului. ADO den Haag, Middlesbrough, Kasimpaşa, Alanyaspor şi Leganes sunt formaţiile la care a evoluat fotbalistul în vârstă de 25 de ani.

Spaniolii s-au hotărât să îl şi cumpere pe Omeruo care a devenit al doilea transfer din istoria grupării iberice ca sumă de achiziţie. Nu este însă primul jucător pe care Chelsea îl cumpără, dar căruia nu îi oferă şanse să îşi demonstreze valoarea. Astfel, de curând, Kallas s-a despărţit de clubul finanţat de Roman Abramovich după nouă ani în care a evoluat doar de 4 ori pentru trupa din capitala Regatului Unit. Iar un alt fotbalist aflat într-o postură similară este Lucas Piazon care în ultimii 7 ani a jucat o singură partidă pentru Chelsea. 

Afla mai multe despre: chelseaomeruoleganestransfer 

viewscnt
Articole similare